Search This Blog

Tuesday, May 22, 2012

3 päivää Budabestissä kahdelle Budapest Soho Boutique**** hotellissa vain 139€ (norm. 389€)





Diilillä saat:

  • 2 yötä miellyttävässä kahden hengen huoneessa 2 henkilölle
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.8.2012 asti
  • Varaa matkasi 22.6.2012 mennessä. Tämän jälkeen matkan peruminen ei ole enää mahdollista.
  • Lahjakortti ei ole voimassa 22.-23.6.2012 ja 27.-29.7.2012
  • Varaukset sähköpostitse: reservation@sohohotel.hu
  • Liitä sähköpostiin facediili lahjakorttisi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi, ja yhdistellä niitä
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: 3 päivää Budabestissä kahdelle Budapest Soho Boutique**** hotellissa vain 139€ (norm. 389€)


Tule viettämään ihana 3 päivän loma Budabestissä! Tämä diili vie sinut sykkivään Budabestin, joka on kuuluisa useista nähtävyyksistään ja kylpylöistään.

Budapest, kylpylöiden kaupunki
Budapest todellakin on kylpylöiden kaupunki, sillä siellä on Euroopan suurin tarjonta kylpylöistä. Vuonna 1934 Budapest valittiin virallisesti kylpylöiden kaupungiksi. Nykyaikoina kylpylät ovat lisääntyneet entisestään tarjoten monia erilaisia kylpyläkokemuksia ainutkertaisella tunnelmalla. 

Széchenyin kylpylä on suurin kylpylä Budapestissä. Kylpylä sijaitsee kauniin vihreässä ja tilavassa kaupunginpuistossa, ja on todellakin suurin kylpylä Budapestistä. Széchenyi on avoinna joka päivä 06.00-22.00. Kylpylän tarjoamat 3 ulkoallasta on ympäri vuoden auki mukaan lukien talven. Sisätiloissa on yli 10 erillistä allasta, ja suuri valikoima erilaisia lääkitseviä hoitoja.

Nähtävyyksiä
Heroes’ Square
Kuuluisin ja ehkäpä kaunein aukio Budapestissä. Jättiläismäisen aukion kolme pääelementtiä ovat taidegalleria (rakennettu vuonna 1896), taidemuseo eklektisellä tyylillään ja muistomerkki, joka yhdistää ja sitoo rakennuksia. Aukio rakennettiin vuonna 1986 tuhatvuotisjuhlaa varten (unkarilaisten saapuminen Karpaattien altaille). Aukion keskelle asetettiin rakennustöiden loputtua muistomerkki kansallissankareista, josta se myöhemmin sai nimensä Heroes’ Square (Sankareiden Aukio).

Taidemuseo
Taidemuseo tarjoaa näkemystä koko Euroopan historian taidekulttuurista, ja tätä myötä myös monien suosittujen taiteilijoiden teoksia. Museossa on yhteensä yli 100 000 taideteosta, joten valikoima riittää tyydyttämään varmasti jokaisen. Museon valikoima on jaettu 6 erilaiseen kokoelmaan: egyptiläiseen, antiikkiin, vanhoihin veistoksiin, vanhoihin maalauksiin, moderniin kokoelmaan, ja graafisen taiteen kokoelmaan. Museon pysyvä ja väliaikainen tarjonta on yhtä maailman laadukkaimmista.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma ja tutustumaan Budabestin henkeäsalpaavaan historiaan!

Budapest Soho Boutique****
Soho Boutique Hotel sijaitsee itäisen ja läntisen rautatieaseman välissä, ja sen ympärillä on lukuisia trendikkäitä kauppaliikkeitä, upeita ravintoloita ja vaikuttavia nähtävyyksiä, muun muassa Tonava, Váci-katu, synagoga ja Budapestin Broadway.

74 huonetta, joista 6 on juniorsviittejä, on kaikki varustettu kattavasti äänieristetyillä ikkunoilla ja LCD-televisioilla, joista näkyy useita elokuvakanavia. Soho-hotellille tyypillinen ilmapiiri yhdistää tyylikkään viihtyisyyden aistilliseen eleganssiin.  

Boutique Hotel Soho vastaa kaikkiin tyylin ja eleganssin tarpeisiin, ja se sijaitsee kaupungin sykkivän kulttuurielämän, viihdekohteiden ja yöelämän läheisyydessä. 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.8.2012 asti. Voit käyttää useampia lahjakortteja itse, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment