Search This Blog

Wednesday, May 23, 2012

Klassinen hieronta Fysiolassa vain 22€ (norm. 46€)



Diilillä saat:

  • Klassinen hieronta Fysiolassa
  • Hieronnan kesto n.45min
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti, ma-pe
  • Ajanvaraus p. 045 239 7233, ma-pe 9-19, la 10-14
  • Mainitse facediilin lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52%: Klassinen hieronta vain 22€ (norm. 46€) Fysiolassa


Tällä diilillä saat helpotusta särkeviin niskoihin tai huonon työasennon aiheuttamiin kipuihin klassisella hieronnalla Fysiolassa. Klassinen hieronta on myös oiva tapa rentoutua pitkän työpäivän päätteeksi!

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää lihasten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytetään erilaisia tekniikoita joita ovat muun muassa sively, vanutus, puristelu, hankaus, taputus ja täristys.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset, pääasiassa kuitenkin vaikutetaan vilkastuttamalla kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa jonka avulla saadaan jännittyneet lihaksen rentoutumaan ja parempaan toimintakuntoon. Hierontaa käytetään  työperäisten (esim. tension neck=jännitysniska), fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kipujen sekä särkytilojen hoitoon. 

Fysiola aloitti toimintansa 1990 uudessa Partola-Keskuksen liikerakennuksessa. Fysiolan palvelumuotoina on alusta lähtien ollut fyioterapiapalvelut sekä hierontapalvelut, nykyään palvelut painottuvat myös kovasti terveysliikunnan ohjaukseen hoitokäyntien yhteydessä, urheilufysioterapia  palvelee nykyään niin aktiiviurheilijoita kuin kuntoilijoita lihashuollon ja rasitusvammojen hoitojen myötä. 

Fysiolasta saa myös akupunktiohoitoja fyioterapiakäyntien yhteydessä yhtenä hoitomuotona fysikaalisten hoitojen, liikehoitojen, hieronnan ja ohjeitten, neuvonnan ja ohjauksien lisäksi. 

Tervetuloa rentoutumaan ja poistamaan ikäviä jumeja kehosta Fysiolaan!



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment