Search This Blog

Monday, May 28, 2012

Hiustentuuhennos vain 150€ (norm. 350€) M&N Image Hairista





Diilillä saat:

  • Hiustentuuhennos M&N Image Hairista
  • Lahjakortin voimassaoloaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti
  • Ajanvaraus 050-536 5175
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 57%: Hiustentuuhennos vain 150€ (norm. 350€) M&N Image Hairista


Suomalaisten hiustenlaatu on tunnetusti sileää ja ohutta ja se sähköistyy helposti. Tällä diilillä saat kätevän hiustentuuhennoksen M&N Image Hairista edulliseen diilihintaan!

Tämä diili on hyvä vaihtoehto niille, jotka haaveilevat hieman tuuheammasta kuontalosta, mutta jotka eivät kuitenkaan ole vielä valmiita ottamaan kunnon pidennyksiä. Tuuhennos tekee hiuksista paremman näköiset, mutta jättää lookin kuitenkin luonnolliseksi niin ettei kukaan voi arvata sinun kantavan jotain muuta päässäsi, kuin vain omia hiuksiasi!

Hiusten tuuhennukseen sisältyy 30 kappaletta sinettejä tai 8 teippipidennystä Blong tai Hair Talk -hiuksista. Molemmat hiusvaihtoehdot ovat laadukkaita ja kestäviä. Tuuhennokset tehdään sinetti-tekniikalla aidoista hiuksista, mutta materiaalia ei tarvita yhtä paljon kuin hiustenpidennykseen.

M&N Image Hair on vuodesta 1999 saakka toiminut, trendikäs parturi-kampaamo ydinkeskustassa Forumin ylimmässä kerroksessa Kukontorilla. Pitkät aukioloajat sopivat sinunkin aikatauluusi, joten hoitoon tuleminen on helppoa. 

M&N Image Hairista saat monet erikoistyöt kuten mm. hiustenpidennykset, rastat, rakennekynnet, hääkampaukset, lävistykset ja ripsien pidennykset. 

Tervetuloa täyden palvelun kauneustaloon M&N Image Hairiin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment