Search This Blog

Tuesday, May 22, 2012

Laivalla Pietariin viisumivapaasti! 1-4hengen B-luokan hytti M/S Princess Marialla vain 99€ (norm. 316€)





Diilillä saat:

  • Risteily B-luokan hytissä M/S Princess Marialla 1-4 henkilölle
  • Lahjakortti on voimassa 1.6.-30.6.2012 (ei voimassa) 9-11.6
  • Lahjakortin voi käyttää la-ti lähdöillä
  • Lippujen lunastus Nordic Ferry Centeristä sähköpostilla: stpeterline@nfc.fi tai paikan päältä: Pieni Roobertinkatu 13B (2.kerros) 00130 Helsinki
  • Laivan lähtöaika klo 19
  • Huom.! Maihinnousuun ilman viisumia vaaditaan shuttle-bussilippu (Aikuiset 20€ sisältyy diili hintaan) ja voimassaoleva passi (passin oltava voimassa vielä 6kk Pietariin saapumisen jälkeen)
  • Katso tarkat aikataulut: www.ferrycenter.fi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 69%: Laivalla Pietariin viisumivapaasti! B-luokan hytti M/S Princess Marialla vain 99€ (norm. 316€)


Haaveiletko reissusta Pietariin, muttet jaksa käydä läpi viisuminhakuprosessia? Tällä diilillä pääset viisumivapaasti päiväksi Pietariin hienolla risteilyaluksella!  

Pohjolan Venetsianakin tunnettu metropoli on huikea elämys, josta löytyy paljon näkemistä ja ihmeteltävää joka makuun! Pietarin asukasluku on lähes 5 miljoonaa, mutta kaupunki on kuitenkin tunnelmaltaan intiimi ja keskusta-alue on käveltävissä. Pietari on Moskovan jälkeen Venäjän toiseksi suurin kaupunki, ja siitä on kehittymässä kovaa vauhtia uusi kaupallinen keskus pääkaupungin rinnalle. 



Ostokset
Pietari on suomalaisen shoppailijan unelma: Venäjän tunnetuin ostoskatu on Nevski Prospekt jolta löytyy kaikki mahdolliset merkkiliikkeet. Kadun varrella sijaitsee myös Euroopan vanhin ostoskeskus Gostiny Dvor joka käsittää kokonaisen korttelin. Kaupat ovat yleensä auki klo 10.00 – 19.00. Jotkut kaupat suljetaan lounasaikaan tunniksi. Isot tavaratalot ovat sunnuntaisinkin auki klo 11.00 - 18.00. Suosittuja tuliaisia ovat mm. käsinmaalatut lakkatyöt, kristallit, teekalustot ja muut astiat, etenkin kuuluisien Lomonosov- ja Gzhel-tehtaiden. 


Ruoka ja juoma
Pietari on täynnä erilaisia ravintoloita aina edullisista grilleistä kalliisiin ravintoloihin. Kaupungista löytyy mm. japanilaisia, korealaisia, italialaisia ja intialaisia ravintoloita, ja tietysti venäläisiä. 






M/S Princess Maria
B-luokan hytissä on ilmastointi, suihku/wc ja työpöytä. Hytissä voi yöpyä 1-4 henkilöä ja hytit sijaitsevat kansilla 4-6. 

Princess Maria -laiva tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden aistia aitoa pietarilaista henkeä. Ravintoloissa tarjoillaan venäläisiä ruokia, tax-free kaupassa valikoimaan kuuluu paikallisia tuotteita ja matkamuistoja, yökerhossa esitetään joka ilta upea show, joka muodostuu kansainvälisistä ja venäläisistä esityksistä.



Princess Maria -laiva on rakennettu Wärtsilän telakalla Turussa 1981. Alus kuului aikaisemmin mm. Silja Line varustamolle jolloin se seilasi nimellä m/s Finlandia. Laiva on remontoitu vuosina 2009-2010. Matkustajapaikkoja on yhteensä 1638, autopaikkoja 395 ja matkustajahyttejä 606. Laivan pituus on 169 metriä. 

Hyödynnä tämä huippudiili heti ja tule kokemaan mahtava Pietari ja viihtymään risteilylle M/S Princess Marialle!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 1.6.2012 - 30.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment