Search This Blog

Monday, May 21, 2012

Täältä tullaan, Dublin! Kaksi yötä kahdelle late check outilla vain 99€ (norm. 219€) Camden Deluxe Hotellissa





Diilillä saat:

  • Täältä tullaan, Dublin! Kaksi yötä kahdelle late check outilla
  • Lahjakortin varausaika on 24.6.2012 asti ja matkustusaika on 13.1.2013 asti
  • Lahjakortin peruminen ei ole mahdollista 24.6.2012 jälkeen
  • Varaukset info@camdendeluxehotel.com
  • Sisällytä varaussähköpostiin lahjakorttisi liitetiedostona
  • Viikonlopuista ylimääräinen 20€ lisämaksu (maksetaan hotellille saavuttaessa)

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 55%: Täältä tullaan, Dublin! Kaksi yötä kahdelle late check outilla vain 99€ (norm. 219€) Camden Deluxe Hotellissa


Tervetuloa tutustumaan rentoon ja viehättävään Dubliniin tällä diilillä. Lähde reissuun rakkaasi kanssa ja viettäkää unohtumaton loma hauskassa Dublinissa.

Dublin
Vihreän saaren pääkaupunki Dublin on niin kodikas ja hyväntuulinen, ettei sitä millään uskoisi lähes Helsingin kokoiseksi suurkaupungiksi. Dublin on suosittu kohde viikonloppumatkoille – katseltavaa riittää juuri sopivasti pidennetyn viikonlopun ajaksi. Ympäröivällä rannikolla on myös paljon kiehtovia luonto- ja maaseutukohteita.

Dublinissa liikkuminen on helppoa. Jalkaisin pääsee lähes kaikkialle ja julkinen liikenne toimii vaivatta. Liffey-joki jakaa kaupungin kahtia aivan keskustasta. 

Joen pohjoispuolella pääkadun O´Connell Streetin varrella ja sen lähikortteleissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja mm. The Spire, 120-metrinen pylväs, joka pystytettiin vuonna 2003 symboloimaan uutta Dublinia. 

Dublinin ja samalla koko Irlannin suosituin käyntikohde on Guinness Storehouse (St. James´s Gate, Dublin 8). Vanhaan varastohalliin rakennettu laaja näyttely perehdyttää niin oluen valmistuksen saloihin, 200-vuotiaan yrityksen historiaan kuin myös maailmankuulun brändin syntytarinaan.

Dublinin klassisia käyntikohteita ovat mm. Christ Church Cathedral, Dublin Castle ja komea kaupungintalo. 1500-luvulla perustettu yliopisto Trinity Collegen kampusalue ja etenkin sen vanha kirjaston henkeäsalpaavat mittasuhteet, upean koristeelliset hyllyt ja 200 000 niteen kokoelma huokuvat akateemista arvokkuutta. 

Irlantilaiset rakastava musiikkia, Guinnessia ja pubejaan. Korttelipubit ovat kodin jatkeita, joissa monet pistäytyvät lähes päivittäin läpi koko elämänsä. Livemusiikkia löytää Dublinista seitsemänä päivänä viikosta. Tunnetuin pubialue ja yöelämän keskus on Temple Bar aivan Liffey-joen etelärannalla.

Irlanti on pieni maa ja etäisyydet lyhyitä. Dublinista käsin on helppo tehdä päiväretkiä rannikolle tai ympäröivälle maaseudulle. Kiinnostavia kohteita pääkaupungin ympäristössä ovat esimerkiksi Dun Laoghairen satamakaupunki ja sen naapurissa olevat pienemmät Dalkeyn ja Killineyn kylät rantoineen. Niihin pääsee nopeasti ja edullisesti DART-paikallisjunalla.

Camden Deluxe Hotel
Kolmen tähden Camden Deluxe Hotel sijaitsee aivan Dublinin keskustassa - kävelyetäisyydellä nähtävyyksistä on muun muassa Trinity College ja Temple Bar. Lentokentältä hotellille on matkaa 12 kilometriä.

Hotellissa on 34 mukavaa ja kodikasta huonetta. Huoneisiin mahtuu 2-3 henkilöä ja ne on varustettu omalla kylpyhuoneella, josta löytyy hiustenkuivain, ja TV:llä, WiFi:llä sekä puhelimella. Hotellissa on 24h vastaanotto ja kokoustilat.

Tervetuloa viettämään rento ja ajaton loma pirteässä Dublinissa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen varausaika on 24.6.2012 asti. Matkustusaika on 13.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment