Search This Blog

Thursday, May 24, 2012

Tunnin osteopatia Entiressä vain 20€ (norm. 65€)





Diilillä saat:

  • Tunnin osteopatia Entiressä
  • Lahjakortin voimassaolo alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti
  • Ajanvaraus p.  040 770 3600 tai nettiajanvaraus
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 69%: Tunnin osteopatia Entiressä vain 20€ (norm. 65€)


Osteopatia on mobilisaatio- ja manipulaatiohoitomuoto, jonka tarkoituksena on kehon nivelten ja pehmytkudosten toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy. Tule selvittämään ja hoidattamaan kiputilojen alkuperää Entireen!

Osteopaattisessa hoidossa huomioidaan ihminen toiminnallisena kokonaisuutena, sillä joskus kivun aiheuttaja voi olla eri paikassa kuin missä kipu ilmenee. Tästä syystä on tärkeää selvittää oireen alkuperä.


Hoito on pehmeää ja sopii kaikenikäisille, oli vaiva sitten akuutti tai krooninen. Hoitosuunnitelma laaditaan jokaiselle yksilöllisesti haastattelun ja tarkan tutkimisen avulla, mikä takaa hoidon turvallisuuden.

Osteopaattisella hoidolla hoidetaan muun muassa selkä- ja niskakipuja, iskiasvaivoja, päänsärkyä ja huimausta, raajojen puutumista, urheiluvammoja, purentavaivoja, olka-, kyynärpää- ja rannekipuja sekä lonkka-, polvi- ja nilkkakipuja. Osteopatia on käsin tehtävä hoito, jolla pyritään normalisoimaan nivelten liikkuvuutta, parantamaan kudosten aineenvaihduntaa ja tasapainottamaan hermoston toimintaa.

Entirestä löydät kehon, mielen ja ravinnon asiantuntijat saman katon alta ja olet osaavissa käsissä. Hoitajat auttavat löytämään oikeanlaiset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Entiressä asiakasta lähestytään aina kokonaisuutena ja näin ollen ei hoideta vain yhtä kipeää kohtaa.

Entire sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa, aivan juna-aseman välittömässä läheisyydessä, kauppakeskus Gallerian puolella. 

Tervetuloa hyvään hoitoon ja osaaviin käsiin Entireen!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment