Search This Blog

Thursday, May 31, 2012

7 yötä kahdelle All-inclusive Teneriffalla ****Hotel la Pazissa Puerto de la Cruzissa vain 520€ (norm. 1313€)





Diilillä saat:

  • 7 yötä kahdelle All-inclusive ****Hotel la Pazissa Puerto de la Cruzissa
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 23.12.2012 asti
  • Varaa matkasi 30.6.2012 mennessä. Matkan peruuttaminen 30.6.2012 jälkeen ei ole mahdollista
  • Varaukset: reservas@hotellapaztenerife.com
  • Liitä varaussähköpostiisi lahjakorttisi
  • Alle 3-vuotiaat lapset valoituksetta, 4-12- vuotiaat lapset 19€/päivä
  • Max. 1 lapsi/1 huone
  • Aamiainen 8-10.30, lounas 13-15, päivällinen 19-21.30

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi ostettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: 7 yötä kahdelle All-inclusive ****Hotel la Pazissa Puerto de la Cruzissa vain 520€ (norm. 1313€)


Lempeä Teneriffa kutsuu - tällä diilillä pääset viikoksi rentoutumaan hyvän ruoan ja juoman parissa, All-inclusive malliin kaikkien tuntemille Kanarian saarille.

Puerto de la Cruz
Kanariansaarten vanhimmassa lomakaupungissa matkailulla on pitkät perinteet. Sinne saavuttiin jo 1800-luvulla nauttimaan lempeästä ilmastosta ja idyllisestä tunnelmasta, joka on edelleen tallella. Kukkaköynnökset koristavat viehättäviä rakennuksia ja perinteisiä kanarialaisia puuparvekkeita.

Uudempaa arkkitehtuuria edustavat kuuluisan lanzarotelaistaiteilijan César Manriquen suunnittelemat Lago Martianezin merivesialtaat, joiden äärellä nautitaan rennoista lomapäivistä. Merivesialtaiden kupeessa aurinko lämmittää aallonmurtajan suojaaman Playa Martiánezin rannan tummaa laavahiekkaa. 



Palmujen ja laakeripuiden reunustaman Charcon aukion ulkoilmakahvilat ovat aitiopaikkoja kanarialaiskaupungin elämään. Villiviini ja bougainvilleat peittävät talojen julkisivuja ja pelargoniat loistavat punaisina kukkaruukuissaan.

Kaupungin ulkopuolella levittäytyy hedelmällinen Orotavan laakso. Läheisessä Loro Parquen kasvi- ja eläinpuistossa voi matkata saman päivän aikana trooppisesta sademetsästä lumen ja jään maailmaan, pingviinien maille.

Hotel la Paz
Hotel la Paz on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia Kanariansaarten lämmöstä ja leppoisasta tunnelmasta. Hotel la Paz sijaitsee aivan Puerto De la Cruzin keskustasta, joten kaupungille lähteminen on hotellilta helppoa. Ranta sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Jokaisessa hotellihuoneessa on ilmastointi, kylpyhuone, puhelin, televisio, hiustenkuivain, tallelokero ja parveke tai terassi.

Hotelli tarjoaa monenlaista tekemistä asiakkailleen: tenniksen pelaamisen ohessa voi pulahtaa virkistäytymään hotellin uima-altaisiin. Hotellista löytyy myös sauna, joten niille joille iskee koti-ikävä, sauna tekee varmasti terää.

 

All inclusive hintaan kuuluu herkullinen aamiainen, lounas ja päivällinen. Ruokajuomiksi tarjoillaan alkoholittomia virvokkeita ja viinejä ja muita paikallisia alkoholipitoisia juomia.

Tervetuloa viihtymään ja viettämään ikimuistoinen viikko Teneriffalla! 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 23.12.2012 asti. Varaa matkasi 30.6.2012 mennessä. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia. Huom. lennot eivät sisälly hintaan.

No comments:

Post a Comment