Search This Blog

Monday, May 28, 2012

Lauantaibrunssi kahdelle Kampissa Panimoravintola Bruuverissa vain 17€ (norm. 34€)





Diilillä saat:

  • Lauantaibrunssi kahdelle Panimoravintola Bruuverissa
  • Lahjakortti on voimassa heti ja lauantaisin 30.6.2012 asti, klo 11-15

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Lauantaibrunssi kahdelle Panimoravintola Bruuverissa vain 17€ (norm. 34€)


Tervetuloa nauttimaan ystäväsi kanssa herkullinen lauantaibrunssi rentoon Bruuveriin!

Laadukkaista oluista ja hyvästä pubiruoasta tunnettu Bruuveri tarjoaa nyt maittavan Bruuverin Brunssin aidossa panimoravintolahengessä. Brunssi on tarjolla joka lauantai klo 11–15.

Bruuverin Brunssin makumaailma koostuu aidoista kotimaisista raaka-aineista ja tuotteista. Suomalaiset puhtaat raaka-aineet ja lähiruoka korostuvat monipuolisessa valikoimassa. Listalla on alkupaloina mm. silliä, katajasilakoita, graavilohta sekä suolattuja ja savustettuja muikkuja.

Runsaiden salaatti- ja leikkelepöytien ohella tarjolla on mm. mallaspekonilihapullia, vorschmackia, makkara-hapankaalipiirasta ja muikkukukkoa. Jälkiruokina on mm. marjakiisseliä ja erilaisia kakkuja.

Brunssin seurana maistuvat myös Bruuverin panimoravintolan ja Saimaan Juomatehtaan käsityönä valmistetut täysmallasoluet, jotka löytävät maittavan kaverin talon oman keittiön ruokalistalta.

Panimoravintola Bruuveri on yksityinen vuonna 2006 perustettu tunnelmallinen oluen nautiskelijoiden ja muiden herkkusuiden kohtauspaikka Helsingin Kampin liikekeskuksen sydämessä. Omassa panimossa pantujen ja kausittain vaihtuvien tuotteiden lisäksi olutkeidas tarjoaa laajan valikoiman Saimaan Juomatehtaan oluita.

Brunssin lisäksi Bruuverissa tarjoillaan arkisin buffet-lounas ja nälkäisemmät saavat vatsaansa täytetty iltaruokalistalta, joka koko uudistumisen viime syksynä. Ravintolan keittiö on auki iltaisin maanantaista torstaihin klo 16–21,  perjantaina klo 16­­–24 sekä lauantaina klo 11–24.




Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 30.6.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment