Search This Blog

Wednesday, May 23, 2012

Kolmen päivän aktiiviloma Saarenmaalla vain 240€ (norm. 480€) Luvassa sukellusta, vesihiihtoa, nähtävyyksiä ja hyljeretki!



Diilillä saat:

  • Kolmen päivän ja neljän yön aktiiviloma Saarenmaalla Panga Diving Resortissa
  • Lahjakortti on voimassa 1.-4.7 ja 22.-25.7.2012
  • Varaukset ja lisätiedot: info@xwander.fi tai +358 45 1295 695, +358 9 231 67 231
  • Lahjakorttiin kuuluu Introsukellus, Vesihiihto/wakeboarding, Saarenmaan kietoajelu, Hyljeretki, BBQ-ilta ja saunomista

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Kolmen päivän aktiiviloma Saarenmaalla vain 240€ (norm. 480€) Luvassa sukellusta, vesihiihtoa, nähtävyyksiä ja hyljeretki!


Kaikki meistä kaipaavat rentoutumista ja hyvää oloa. Siispä älä aikaile vaan osta tämä diili ja unohda stressi edes pieneksi hetkeksi.

Saarenmaa on Viron suurimpana saarena kasvattanut merkitystään kylpylä- ja matkailukohteena. Tätä nykyä se on valjastanut myös sukellusmatkailun yhdeksi tärkeäksi palvelukseen. Saarenmaalla on paljon koettavaa yksin matkaavalle kuin perheillekin.

Panga Diving Resort sijaitsee Saarenmaan saarella Mustjalan niemen kärjessä. Kodikas majatalo ja leirintäalue koostuu päärakennuksesta sekä mökeistä. Majatalon ravintola/kahvila palvelee vieraita buffet- aamiaisella, sekä tarjoilee lounaan ja illallisen listalta. Majatalo sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisilta Pangan kallioilta.

Ensimmäisenä matkapäivänä toteutetaan introsukelluksia ja muita vesiurheilulajeja (vesihiihtoa, wakeboardingia sekä vesitubingia).

Toisena matkapäivänä lähdetään Saarenmaan kiertoajelulle kohti saaren vilkkainta kaupunkia Kuressaarta. Panga Diving Resortiin paluun jälkeen tiedossa on BBQ-ilta ja saunomista.

Kolmantena matkapäivänä suunnataan merelle ihastelemaan hylkeitä ja Saarenmaan rannikkoa.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 30.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment