Search This Blog

Monday, May 21, 2012

7 päivää ja 6 yötä aamiaisineen kahdelle Belle Hélène hotellissa superior-huoneessa Kreikassa vain 299€ (norm. 642€)





Diilillä saat:

  • 7 päivää ja 6 yötä aamiaisineen kahdelle Belle Hélène hotellissa superior-huoneessa Kreikassa
  • Lahjakortti on voimassa heti. Varaa matka 25.6.2012 mennessä
  • Matkan peruuttaminen 25.6.2012 jälkeen ei ole mahdollista
  • Matkustusaika kestää 23.10.2012 asti
  • Lahjakortti ei ole voimassa 14.7.-26.8.2012
  • Late check out klo 18.00
  • Alle 12-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta
  • Varaa matkasi: reservations@bellehelene.gr
  • Liitä lahjakortti sähköpostiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 53%: 7 päivää ja 6 yötä aamiaisineen kahdelle Belle Hélène hotellissa superior-huoneessa Kreikassa vain 299€ (norm. 642€)


Kreikka on matkakohteena upea elämys - kulttuuri, ilmasto, taivaalliselta maistuva ruoka ja lempeät ihmiset vetävät puoleensa turisteja ympäri maailmaa.

Tällä diilillä pääset rentoutumaan upeaan Kreikkaan, Gythion kaupunkiin. Kaunis luonto, oliivipuut, lempeä Välimereltä puhaltava tuuli ja upeat puitteet tasokkaassa hotellissa tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia lomasta täysin rinnoin vailla huolen häivää. 

Gythio
Kreikka on ollut ja on edelleen yksi upeimmista lomakohteista, joita Euroopalla on tarjota. Gythio on perinteinen kreikkalainen kaupunki Peleponnesoksen niemimaalla, Etelä-Kreikassa. Gythio on 2,5 tunnin ajomatkan päässä Ateenasta. Kaupunkiin on bussiyhteys Ateenasta viiden tunnin välein.

Gythio on erinomainen paikka rauhallisen loman viettämiseen. Gythiossa on monia pieniä putiikkeja, erinomaisia kalaravintoloita ja tietenkin upeita hiekkarantoja.

Lähellä Gythiota on paljon historiallisia nähtävyyksiä, muun muassa UNESCOn maailmanperintökohde Palace Ruins ja viineistä kiinnostuneet voivat vierailla Oliiviöljy museossa.

Saapuminen paikalle
Gythiota lähimpänä on Kalamatan lentokenttä, josta voit vuokrata auton ja ajaa itse hotellille. Lentokentältä hotellille pääsee myös shuttle-bussikuljetuksella. Bussit ajavat Kalamatan lentokentältä Areopoliksen kautta Gythioon neljä kertaa kesällä ja kolme kertaa talvella.

Katso lisää auton vuokraamisesta tästä.

Gythioon voi saapua myös bussilla. Bussivuorot lähtevät Ateenasta 5 kertaa päivässä. Bussimatka kestää 4,5h ja maksaa 24€.

Hotel Belle Helene
Helle Helena sijaitsee erinomaisella paikalla oliivipuiden lomassa, kauniilla merinäköalalla. Hotellissa on baari, ravintola ja tyylikäs uima-allas. Aktiviteetteja janoavalle löytyy tennis- ja rantalentopallokentät. Lapset viihtyvät omalla leikkipaikalla.

Hotelli järjestää myös sukellus- ja kanoottiretkiä sekä vesihiihtotunteja.

Superior-huoneet on sisustettu neljällä eri tavalla. Merinäköala kruunaa muutenkin viihtyisät ja laadukkaat huoneet, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone, WiFi, televisio, ilmastointi, minijääkaappi ja muut elementit, joita tarvitset luxus-loman viettämiseen.

Tervetuloa rentoutumaan ja viettämään ihana loma laadukkaassa hotellissa, jonka kruunaa ystävällinen palvelu ja huikeat merinäköalat Välimeren parhaimmalla lomapaikalla.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matka 25.6.2012 mennessä. Matkustusaika on 23.10.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment