Search This Blog

Monday, May 28, 2012

Koko selän tai rinnan ja mahan 3 kerran sarjakortti laserkarvanpoistoon City-Klinikalla vain 699€ (norm. 1800€)





Diilillä saat:

  • Koko selän tai rinnan ja mahan laserkarvanpoisto City-Klinikalla
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 28.9.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 0400 274 964, klo 9-15
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Koko selän tai rinnan ja mahan 3 kerran sarjakortti laserkarvanpoistoon City-Klinikalla vain 699€ (norm. 1800€)

  Laserilla pääset pysyvästi eroon ihokarvoista!

On useita konsteja joilla saa häiritsevät karvat pois, mutta lähes kaikki niistä ovat vanhoja menetelmiä, jotka ovat aikaa vieviä ja joilla ei saavuteta pysyviä tuloksia. Elektrolysillä toki voi saavuttaa pysyvän karvan poiston mutta menetelmä on erittäin kivulias ja äärettömän hidas. Sinun ei tarvitse hyväksyä näitä vanhoja menetelmiä. Nykyään on kehitetty karvojen poisto laserilla jolla tulokset ovat pitkä kestoisia. Pysyvä karvojen poisto laserilla on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä vähentämään häiritsevää vartalon ja kasvojen karvoitusta.

Onko karvojen poisto Laserilla turvallista?
Laserscope Lyra - tekniikka on hyväksytty kansainvälisesti, FDA on myöntänyt luvan käyttää tätä laitetta kaikkien ihon värien ja tyyppien karvojen pysyvään poistoon. Myös tummaihoisia ja erittäin vaalea ihoisia pystytään hoitamaan Laserscope Lyralla. Hento ja ohut karva on erittäin vaikea hoitaa. Vaaleita, punaisia ja harmaita karvoja ei voida poistaa laserilla.

Miten hoito toteutetaan?
Ennen hoitoa mahdollisesti levitetään puuduttavaa voidetta (EMLA) vähentämään epämielyttäviä tuntemuksia hoidon aikana. Hoidon aikana potilaat voivat tuntea pientä pistelyä, kuumotusta. Sen takia juuri ennen laservalon annostelua levitetään myös viilentävä geeli. Laserscope Lyran hoitopäässä on myös automatisoitu hoidettavan ihon viilennys, joka viilentää ihoasi jo ennen laservalon osumista karvatuppeen, sen aikana ja myös sen jälkeen.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?
Laserhoito tehoaa aktiivikasvuvaiheessa oleviin karvoihin/karvatuppiin. Kaikki karvatupet eivät ole aktiivisessa kasvuvaiheessa yhtä aikaa joten Laserhoito täytyy uusia muutaman kerran, muutaman viikon välein saavuttakseen hyvän lopputuloksen. Hoitokertojen määrä vaihtelee, mutta useimmiten potilaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen 5-8 hoitokerran jälkeen. Tekijät jotka voivat myös vaikuttaa siihen ovat karvojen tiheys, ikä, hormonit.

Minkä näköinen olen heti toimenpiteen jälkeen?
Heti laserkäsittelyn jälkeen voit jatkaa normaaleja päivärutiineja. Pieni punoitus hoidettavalla alueella voi ilmaantua joillekkin, mutta se yleensä poistuu viimeistään kahden päivän kuluessa. Auringonottoa pitää välttää ja UV-suojavoiteen käyttö on ehdottomasti suositeltavaa. Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1-2 viikon ajan. Ne eivät kuitenkaan ole eläviä karvoja ja ne tippuvat helposti itsestään.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika kestää 28.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment