Search This Blog

Thursday, May 31, 2012

Varpaiden geelaus Day Spa Yadessa vain 25€ (norm. 70€)





Diilillä saat:

  • Varpaiden geelaus Day Spa Yadesta
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 24.8.2012 asti, ma-pe 10-18
  • Ajanvaraus p. 044 214 9459
  • Mainitse facediili aikaa varatessasi
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Varpaiden geelaus Day Spa Yadessa vain 25€ (norm. 70€)


Varpaiden geelaus viimeistelee jalat kauniita kesäsandaaleita varten - tervetuloa ottamaan geelaus viihtyisään Day Spa Yadeen.


Geelilakka on UV- valossa kovetettava edistyksellinen materiaali, joka on paksumpi ja kestävämpi kuin kynsilakka. Rakennekynsimateriaalista se poikkeaa siten, ettei sillä pidennetä kynttä tai muuteta kynnen muotoa. Geelaus suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin ja se soveltuu käsien ja varpaiden kynsiin.

Geelaus on hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa lisäsuojaa kynsilleen ja  huolitellun näköiset kynnet, mutta ei ole valmis ottamaan rakennekynsiä. Kynnet pysyvät huolitellun näköisinä n. 3 viikkoa, joillain lakkaus kestää jopa 5 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan joko huoltaa, vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta.

Day Spa Yade on tunnelmallinen hoitola vanhankaupungin sydämessä. Palvelujen tarjonta on monipuolista, jonka vuoksi Day Spa Yadessa pystytään räätälöimään hoidot juuri tarpeidesi ja toiveittesi mukaisesti. Day Spa Yadesta saa ripsienpidennyksien lisäksi mm. erikoisvartalohoitoja, käsi,- jalka,- ja kasvohoitoja sekä vartalosokerointia. 

Asiakkaat ovat tärkeitä ja aina etusijalla Day Spa Yadessa. Sen vuoksi Day Spa Yaden hoidot pitävät sisällään sekä kehon, että mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoidon jälkeen voit jäädä nauttimaan olostasi kiireettömästi ja rentoutua rauhoittavan teekupposen kera.

Tervetuloa hankkimaan nätit varpaat kesäksi Day Spa Yadesta - ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, mutta ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment