Search This Blog

Wednesday, May 23, 2012

Monikäyttöinen Cool Pad -viilennystyyny sekä selkätuki korjaamaan selän asentoa yhteishintaan vain 49€ (norm. 129€)




Diilillä saat:

  • Monikäyttöinen Cool Pad -viilennystyyny sekä selkätuki korjaamaan selän asentoa
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 17.6.2012 asti
  • Tee tilaus voimassaoloaikana osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 62%: Monikäyttöinen Cool Pad -viilennystyyny sekä selkätuki korjaamaan selän asentoa yhteishintaan vain 49€ (norm. 129€)


Oletko cool tyyppi ja haluatko pysyä yhtä coolina myös jatkossa? Tällä diilillä saat Cool Pad -viilennystyynyn kesähelteille ja selän asennon korjaa selkätuki. Toimituskulut sisältyvät tähän monipuoliseen pakettiin.

Monikäyttöinen Cool Pad -viilennystyyny
Cool Pad -viilennystyyny on samalla kertaa perinteinen tyyny, istuin ja kannettavan tietokoneen alusta. Monikäyttöinen Cool Pad sopii joka tilanteeseen, jossa tarvitset viilennystä.

Cool Padia on mukava käyttää kesällä perinteisenä tyynynä. Et tarvitse kallista ilmastointia tai hyrinää pitävää tuuletinta - nuku yösi viilessä Cool Padin avulla. Cool Pad soveltuu myös käytettäväksi esimerkiksi kuumassa toimistossa tai autossa selkänojana. Jälleen kerran säästät ilmastointikuluissa. Coolpad soveltuu myös esimerkiksi sylissä pidettäväksi - se viilentää läppärisi eikä kuumenna jalkojasi.

Mitat: 20x40cm, paino: 720g

Selkätuki
Selkätuki kääntää lantion pystyasentoon, jolloin selkäranka pysyy suorana ylös asti. Tuen ansiosta hartioiden, niskan sekä selän kuormitus pienenee minimiin. Voit pitää tukea kotona, matkalla töihin ja napata sen mukaan toimistolle.

Tuki on helppo asentaa kaikkiin istuimiin ja helppo irroittaa ja ottaa mukaan. Selkätuki kääntää lantion pystyasentoon, jolloin selkäranka pysyy suorana ylös asti. Tuen ansiosta hartioiden, niskan sekä selän kuormitus pienenee minimiin. Voit pitää tukea kotona, matkalla töihin ja napata sen mukaan toimistolle.

Yksipuoliset tai muuttumattomat työasennot sekä tilanteeseen ja tehtävään sopimattomat työvälineet saattavat aiheuttaa toimistotyössä staattista, pysyvää lihasjännitystä, jossa verisuonet ovat supistuneet ja verenkierto estyy.

Tällaisissa tilanteissa kuona-aineet eivät poistu kehosta eikä happi ei kulje. Lihasten ja hermokudoksen hapenpuute aistitaan kipuna. Lihas ja hermokudos kaipaavat dynaamista lihastyötä elpyäkseen. Työasennoissa ja -tavoissa tulee välttää nivelten ääriasentoja, toispuolista tai yksipuolista kuormitusta.

Tuotetiedot:
- Elastista joustavaa materiaalia, joka pitää muodon muuttumattomana
- Auttaa väsymästä ja tekee istumisesta mukavempaa
- Parantaa verenkiertoa
- Helppo asentaa ja soveltuu kaikille istuimille
- Helposti puhdistettavaa materiaalia
- Koko: 47 x 40 - Paino: 180g.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 17.6.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment