Search This Blog

Monday, May 21, 2012

Toiveuusinta! Koko kesän kattava kesäpassi Serenaan vain 59€ (norm. 150€)





Diilillä saat:

  • Lunastaaksesi kesäpassi lähetä lahjakorttisi postitse osoitteeseen: Serena, Tornimäentie 10, 02970 Espoo. Lisää Kirjeeseen oma passikuvasi joka tulee passiin, nimesi, henkilötunnus, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kesäpassi Serenan vesihuvipuistoon yhdelle henkilölle
  • Lahjakortin voi muuttaa kesäpassiksi 1.6.2012 alkaen ja se on voimasa 26.8.2012 asti
  • Huom.! Kesäpassi on voimassa vain niinä päivinä, kuin Serena on auki
  • Katso tarkemmat aukioloajat ajat Serenan kotisivuilta: www.serena.fi
  • Kesäpassilla voi käydä Serenassa rajoittamattomasti

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Koko kesän kattava kesäpassi Serenaan vain 59€ (norm. 150€)


Pohjoismaiden suurin vesipuisto odottaa sinua - tällä diilillä pääset Serenan vesihuvipuistoon niin monta kertaa kesässä, kuin haluat! 

Pohjoismaiden suurin aina trooppisen lämmin vesihuvipuisto pitää sisällään niin paljon tekemistä ja kokeilemista, että innkkoimmille vesipedoille kokopäivälippukaan ei aina tunnu riittävän! Tällä diilillä pääsetkin koko kesäksi Serenaan niin monta kertaa, kuin haluat.

Kaikkialla vesipuistossa virtaa, kuplii ja aaltoilee trooppisen lämmin vesi; rentouttavilla putouksilla, liukureissa, terassi- ja porealtaissa sekä lasten altaissa. Todellinen klassikko on Serenan kallioon louhittu seunaluolasto, joka pitää ehdottomasti kokea.



Vesiliukumäet tai mahtavan aaltoaltaan mainingin sopivat enemmän vauhtia etsiville. Villivirrassa vaihtelebvat kuohuvat kosket ja rauhoittavat suvannot. Seikkailijat syöksyvät Black Hole-putkiliukumäen uumeniin, jossa valo ja äänitehosteet luovat ainutlaatuisen elämyksen niillekin, jotka luulevat jo nähneensä yhtä sun toista!

Kesä tuo Serenaan vielä uuden ulottuvuuden. Ulkoalueella houkuttavat Mattoliukumäet kaksi pitkää Rengasjokea ja suosittu Liaanitorni. Suoraan altailta kohoavilla avarilla kallioilla on tilaa nauttia ulkoilmasta ja auringosta. Serenan Lastenmaan altaat ovat perheen pikku vesikiitureiden ikisuosikkeja.

 

Terassibaari, lukuisat hierovat porealtaat, ulkoaktiviteetit kesäisin ja kaikki muut Serenan palvelut saavat sionut unohtamaan arjen rutiinit ja auttavat sinua rentoutumaan täysin. Luolaravintola Granina on kuuluisa herkullisista aterioistaan ja välipaloistaan.

Vietä kesäsi Serenan pyörteissä!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 1.6.2012 - 26.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment