Search This Blog

Thursday, May 24, 2012

8 päivää Phuketissa kahdelle hengelle aamiaisineen trendikkäässä Hotel Narry Patongissa vain 219€ (norm. 599€)





Diilillä saat:

  • 8 päivää Phuketissa kahdelle aamiaisineen trendikkäässä Hotel Narry Patongissa
  • Lahjakortin varausaika on 24.6.2012 asti ja matkustusaika on 11.6.-31.10.2012 asti
  • Lahjakortin peruminen ei ole mahdollista 24.6.2012 jälkeen
  • Varaukset facediili@meetingpointaasia.com
  • Sisällytä varaussähköpostiin lahjakorttisi liitetiedostona

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: 8 päivää Phuketissa kahdelle hengelle aamiaisineen trendikkäässä Hotel Narry Patongissa vain 219€ (norm. 599€)


Kaunis, pitkä ranta ja mielettömät shoppailupuitteet: suomalaisten ja muidenkin matkailijoiden suosima Phuket kutsuu luokseen tällä mielettömällä hotellidiilillä! 

Phuket
Phuket on Andamaanien kaunotar ja monen suomalaisen suosikkikohde Thaimaassa. Phuket on Thaimaan suurin saari ja yksi maan suosituimmista lomakohteista. Phuketissa riittää kauniita valkohiekkaisia rantoja, kirkasta vettä, viidakkoa sekä myös aktiviteetteja, kulttuuria ja mielenkiintoista historiaa.

Phuketin monipuoliseen matkailutarjontaan kuuluvat viidakot, hienot hiekkarannat, kulttuuri ja hyvät ostosmahdollisuudet. Niiden ansiosta Phuket onkin yksi Thaimaan suosituimmista matkailukohteista. Phuket soveltuu hyvin koko perheen lomakohteeksi.

Phuketin rannat ovat hyvät ja tekemistä on paljon kaiken ikäisille aina elefanttiretkistä hienoihin golfkenttiin. Nämä tekijät ovatkin tehneet Phuketista myös yhden suomalaisten suosituimmista matkakohteista, ja Phuketin matkat myydään monesti hetkessä loppuun.

Phuketin ehdottomasti suosituimpia kohteita ovat sen monet rannat. Vilkkaimmilta rannoilta oman hiekkakaistaleen löytäminen voi joskus olla jopa haastavaa. Tunnetuimpia Phuketin rannoista ja niiden ympärille rakentuneista lomakohteista ovat Patong, Karon ja Kata.

Kuivalla maalla on runsaat ostosmahdollisuudet, halvat manikyyrit ja pedikyyrit, räätälinpalvelut ja hieronnat tekevät lomailusta luksusta. Thaimaa on todella edullinen matkailumaa, jossa voi syödä, asua ja matkustaa edullisesti.

Narry Hotel Patong
Narry Hotel Patong sijaitsee aivan Phuketin sydämessä, 200 metrin päässä rannasta ja vain muutaman askeleen päässä suosituimmalta ostos- ja viihdekeskuksesta. Bangla Road on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotelli on avattu helmikuussa 2012, joten se on aivan uusi ja tarjoaa modernit puitteet viihtyisään hotelliasumiseen Patong Beachin katveessa. Hotellissa on 44 huonetta, ilmainen WiFi, baari ja ravintola sekä huonepalvelu.

Lentokentältä on suora kuljetus hotellille ja takaisin. Kuljetukset kuuluvat jo valmiiksi edulliseen diilihintaan.

Tervetuloa nauttimaan ihana loma Thaimaan auringon alla!


Voit ostaa diilin tänään. Varaus tulee tehdä 24.6.2012 mennessä, jonka jälkeen matkaa ei voi perua. Matkustusaika on 11.6.- 31.10.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment