Search This Blog

Monday, May 28, 2012

Rentoudu viikko Kreikassa: 7 yötä kahdelle aamiaisineen Hotel Theoxeniassa Peleponnesoksen niemimaalla vain 299€ (norm. 599€)





Diilillä saat:

  • Rentoudu viikko Kreikassa: 7 yötä kahdelle Hotel Theoxeniassa Peleponnesoksen niemimaalla
  • Lahjakortin varausaika on 27.6.2012 asti ja matkustusaika alkaa välittömästi ja on voimassa 20.7.2012 ja 9.9.-5.10.2012
  • Lahjakortti ei ole voimassa 21.7.-9.8.2012
  • Lahjakortin peruminen ei ole mahdollista 27.6.2012 jälkeen
  • Varaukset info@theoxenia-peleponnese.com
  • Sisällytä varaussähköpostiin lahjakorttisi liitetiedostona
  • Lahjakorttiin kuuluu buffet-aamiainen
  • 1 alle 6-vuotias voi yöpyä ilmaiseksi vanhempiensa seurassa
  • Lisähenkilöt 15€/yö (maksetaan hotellille) 

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Rentoudu viikko Kreikassa: 7 yötä kahdelle aamiaisineen Hotel Theoxeniassa Peleponnesoksen niemimaalla vain 299€ (noem. 599€) 


Iki-ihana Kreikka kutsuu luokseen tällä diilillä - koe hurmaava Välimeri ja kreikkalainen kulttuuri ja yövy viikko kodikkaassa Hotel Theoxeniassa.

Messinian kaupunki
Messinian kaupunki sijaitsee Lounais-Kreikassa, Peleponnesoksen niemimaalla. Alue on tunnettu sen historiasta ja Messiniassa pääsetkin tutustumaan moniin arkeologisiin nähtävyyksiin, joilla on suuri historiallinen merkitys. Kaupunki on keskellä luontoa ja Messiniassa onkin yhdet parhaimmista hiekkarannoista koko Kreikassa.

Messinia on oiva vaihtoehto niille, jotka eivät halua lomaltaan juhlimista ja shoppailua vaan pikemminkin historian tuulia, kauniita ja rauhoittavia Välimeren maisemia ja hurmaavan pikkukylän tunnelmaa.

Hotel Theoxenia
Hotelli Theoxeniassa on rento ja aito kreikkalainen tunnelma. Se on sisustettu perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin heleillä väreillä ja yksinkertaisilla huonekaluilla. Huoneessa on täysin varustettu keittiö ja ruokailutila. Huoneissa on myös televisio, langaton Internetyhteys, ilmastointi ja kylpyhuoneessa hiustenkuivain. Huoneen parvekkeelta seuraat menoa uima-altaalla.

Buffet-aamiainen katetaan joka aamu ja kun nälkä yllättää uudemman kerran, hotellin omasta Snackbaarista saat pientä naposteltavaa omeleteista raikkaisiin salaatteihin. Illan voit päättää hotellin toisessa baarissa, joka tarjoaa rentoa tunnelmaa musiikin kera ja kylmiä juomia kuuman päivän päätteeksi.

Ranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Rentoudu aurinkotuolilla varjon alla ja nauti kiireettömästä elämästä ja kauniista Välimerestä.

Saapuminen hotellille 
Edullisen tapa saapua paikan päälle on ottaa linja-auto Ateenan lentokentältä Kalamatan kaupunkiin. Kalamatasta pääset näppärästi hotellille taksilla. Katso linja-auton aikatauluja tarkemmin tästä.

Voit ostaa diilin tänään. Varaus tulee tehdä 27.6.2012 mennessä, jonka jälkeen matkaa ei voi perua. Matkustusaika kestää 20.7.2012. Lahjakortti ei ole voimassa 21.7.-9.8.12. Toinen matkustusaika on 9.9.-5.10.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment