Search This Blog

Thursday, May 31, 2012

Kolme yötä Bukarestissa aamiaisineen kahdelle RIN central hotellissa vain 129€ (norm. 325€)





Diilillä saat:

  • Kolme yötä Bukarestissa aamiaisineen kahdelle RIN central hotellissa 
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa 1.6.2012 ja kestää 30.6.2012 asti
  • Matkan peruminen 30.6.2012 jälkeen ei ole mahdollista
  • Lahjakorttiin kuuluu lounas tai illallinen viineineen hotellin ravintolassa
  • Varaa matkasi 30.6.2012 mennessä: reservations.rincentral@rinhotels.ro
  • Liitä varaussähköpostiisi facediilin lahjakortti

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Kolme yötä Bukarestissa aamiaisineen kahdelle RIN central hotellissa vain 129€ (norm. 325€)


Oletko jo vieraillut viehättävässä Bukarestissa? Tällä diilillä pääset ystäväsi tai rakkaasi kanssa tutustumaan yllätyksiä täynnä olevaan Bukarestiin.

Bukarest
Pikku Pariisinakin tunnettu Bukarest on Romanian pääkaupunki. Noin 2,6 miljoonan asukkaan väestöllään Bukarest on paitsi Romanian suurin kaupunki, myös yksi Itä-Euroopan suurimpia kaupunkeja.

Bukarestissa riittää nähtävää. Talonpoikaismuseo Taranului Romanin ikoninäyttely on todellinen helmi. Museon pohjakerroksessa on kommunismin ajasta kertova näyttely. Viehättävä ulkoilmamuseo Satului sijaitsee hieman syrjässä Herastrau-järven rannalla. Museon vierestä pääsee järvikierrokselle.

Oopperaa, konsertteja ja taidetta Bukarestissa on tarjolla niin kuin muissakin Euroopan pääkaupungeissa. Hintataso on ilahduttavan alhainen. Parasta on kuitenkin aito romanialainen elämäntyyli. Sitä kannattaa käydä aistimassa pian, ennen kuin se katoaa.

Bukarest tarkoittaa romanian kielellä nautinnon kaupunkia. Bukarest onkin ehkä hieman yllättäen kulinaristin paratiisi. Hinnat ovat erittäin edulliset, ja valinnanvaraa riittää laidasta laitaan. Etenkin etnisten ravintoloiden antimet hellivät makuhermoja. 

Romanialainen ruoka – raskas sellainen – taas on saanut vaikutteita Kreikasta ja Turkista. Yleisiä paikallisia herkkuja ovat esimerkiksi mititei eli valkosipulilla höystetyt lihapyörykät sekä sarmale, joka tarkoittaa viininlehteen kiedottuja kääryleitä. Yleinen lisuke mamaliga on käytännöllisesti katsoen sama asia kuin italialainen polenta. Paikalliset viinit tarjoavat nekin iloisia elämyksiä ruokamatkailijalle.

RIN Central Hotel

RIN Central Hotel sijaitsee historiallisessakaupallisessa ja matkailun Bukarestin keskustassa, vain 1 km päässä Union Squarilta ja University Square ja vain puolen kilometrin päässä Piata Unirii -metroasemalta ja 2,5 kilometrin päässä Piata Romanarauhallisessa keitaassa suojattuna suurkaupungin vilskeeltä.
Viihtyisän ja erittäin tunnelmallisen RIN Central hotellin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta takaavat ainutlaatuisen yöpymiskokemuksen.
Hotellilla on erinomainen sijainti - kaupungin suosituimmat nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa hotellilta. RIN central tarjoaa kauniin näkymän kaupungin yli.. 
 

Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja tallelokero. Huoneista löytyy myös kylpyhuone, minibaari, kaapeli-TV ja puhelin.

Buffet-aamiainen tarjoillaan 100 asiakaspaikan ravintolassa joka aamu. Hotellin ravintolasta saa myös perinteisiä romanialaisia herkkuja lounaan ja päivällisen muodossa.

Tervetuloa viihtymään kaupunkiin, jossa länsi kohtaa idän ja josta ei railakasta menoa puutu!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa 1.6.2012 ja kestää 31.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment