Search This Blog

Monday, May 28, 2012

Intialainen päähieronta vain 15€ (norm. 30€) Leppävaaran hierontakolmiossa





Diilillä saat:

  • Intialainen päähieronta Leppävaaran hierontakolmiossa
  • Hieronnan kesto n. 30min
  • Lahjakortin voimassaoloaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti, ma-pe
  • Ajanvaraus p. 045 777 0039, ma-pe 9-19, la 10-14
  • Mainitse facediilin lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Intialainen päähieronta vain 15€ (norm. 30€) Leppävaaran hierontakolmiossa


Tule rentoutumaan Intialaiseen päähierontaan Fysiolaan. Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti.

Intialainen päähieronta on pään ja niskahartialihasten rentouttavaa hierontaa. Se laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Hieronta parantaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulle. Tämä parantaa keskittymistä, selkeyttää ajattelua ja helpottaa henkistä väsymystä.

Hoidon jälkeen olo on syvän rauhallinen ja rentoutunut. Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Auyrvedaan, jonka mukaan terveys koostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainosta. Suomeen hoito tuli vuonna 1999.

Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja nopeuttaa siten kehon omia paranemisprosesseja. Se myös ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit antavat voimaa ja elämäniloa. Puolen tunnin hieronta virittää luovuuden ja vahvistaa motivaation. Hieronta tehdään istualtaan, eikä siinä käytetä öljyä. Hoito kestää noin 30 minuuttia.

Leppävaaran hierontakolmio on hierontaan ja manuaaliterapiaan erikoistunut hoitoalanyritys. Tilat löytyvät hyvien kulkuyhteyksien päästä Leppävaarasta, reilun puolen kilometrin päästä Leppävaaran juna-ja bussiterminaalista. Leppävaaran hierontakolmio kuuluu valtakunnalliseen Aktivo-ketjuun ja hoitajat ovat Valviran rekisterissä. 

Tervetuloa rauhoittumaan ja tutustumaan energisoivaan reikihoitoon Leppävaaran Hierontakolmioon!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment