Search This Blog

Thursday, May 24, 2012

Kaksi yhden hinnalla kamarikuoron konserttiin vain 10€ (norm. 20€)





Diilillä saat:

  • Kahden hengen sisäänpääsyn Turun konservatorion kamarikuoron konserttiin
  • Lahjakortti on voimassa 30.5.2012 pidettävässä konsertissa
  • Käsiohjelma kuuluu lahjakortin hintaan
  • Konsertti alkaa klo 19.00, konsertin kesto 1,5h
  • Vaihda lahjakortti paikan päällä käsiohjelmaan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 50%: Kaksi yhden hinnalla kamarikuoron konserttiin vain 10€ (norm. 20€)


Kaipaatko hengähdystaukoa keskelle viikkoa? Päivän diilillä pääset konserttiin nauttimaan korvia hivelevän kauniista ranskalaismusiikista yhdessä ystäväsi kanssa vain 10 eurolla.


Maurice Duruflén Requiem vuodelta 1947 on säveltäjän pääteos ja yksi tunnetuimmista sielunmessuista. Teos on sävelletty säveltäjän isän muistolle, ja siitä on kolme versiota, yksi uruille, yksi kamariorkesterille ja uruille sekä yksi sinfoniaorkesterille ja uruille.

Turun konservatorion kamarikuoro esittää näistä ensimmäisen yhdessä urkuri Heli Peitsalon kanssa diplomikuoronjohtaja Markus Yli-Jokipiin johdolla. Sielunmessun lisäksi konsertissa kuullaan Duruflén motetit Op. 10.

Kotikaupunkinsa kovatasoisimpiin kuoroihin kuuluva Turun konservatorion kamarikuoro on tullut tunnetuksi paitsi monipuolisesta säestyksettömän taidemusiikin repertuaaristaan myös mm. Mozartin, Faurén ja Brahmsin requiemien sykähdyttävistä tulkinnoistaan.

Viimeisimpänä kuoro sai kiitosta debytoituaan Mikko Heiniön tuoreen oopperan, Eerik XIV:n lavakuorona syksyllä 2011. Duruflén Requiem valoisassa Martinkirkossa päättää kuoron vilkkaan konserttikevään.

Lisätietoja tästä.

Tervetuloa nauttimaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja se on voimassa 30.5.2012 pidettävässä konsertissa. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment