Search This Blog

Monday, May 28, 2012

Kesäinen Tallinna kutsuu: Kaksi yötä kahdelle historiallisessa Hotel St. Olavissa aamiaisineen vain 135€ (norm. 270€)





Diilillä saat:

  • Kaksi yötä kahdelle historiallisessa Hotel St. Olavissa aamiaisineen
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.8.2012 asti
  • Makea tervetuliaspaketti, johon kuuluu myös pullo samppanjaa
  • Lahjakortin peruuttaminen 24.6.2012 jälkeen ei ole mahdollista
  • Yöpyminen mahdollista: su-ti, ma-ke, ti-to ja ke-pe
  • Varaukset: +372 616 1180 tai olav@olav.ee
  • Yhdistä varaussähköpostiin lahjakorttisi liitteeksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Kesäinen Tallinna kutsuu: Kaksi yötä kahdelle historiallisessa Hotel St. Olavissa aamiaisineen vain 135€ (norm. 270€)


Tervetuloa viettämään miniloma Tallinnassa tällä diilillä. Koe hurmaava Tallinnan vanhakaupunki kesäkukoistuksessaan!

Tallinna
Tallinnaa parempaa kaupunkia ei ole olemassakaan juhlimisen kannalta, etenkin jos haluat samalla nauttia keskiaikaisen kauniista näkymistä! Tallinna on myös sijaintinsa puolesta helppo kohde, jonka jokainen suomalainen tuntee.

Tallinnan keskiaikainen kaupunki on valettu teutonisella tehokkuudella ja venäläisellä ylellisyydellä muodostaen näin mielenkiintoisen kaupunkikohteen. Vaikka Vanhaa kaupunkia usein kuvaillaan ”satumaisena”, niin sen arkkitehtuurissa ei ole havaittavissa yhtään lapsenomaisia piirteitä, sillä jyrkät kirkkojen tornit, ja kapeat hansa-kauppiaiden talot, jotka nojaavat uhkarohkeasti katuja päin muodostavat lähes karunomaisen ilmapiirin ja tunnelman.

Vanhaa kaupunkia ympäröi metsä, joka pehmentää karujen kaupunginmuurien antamaa vaikutelmaa. Lokit liitelevät karkeanharmaiden kalkkikivisten Toompea-linnan muurien yläpuolella, ja sukeltavat sitten alaspäin punaruskeiden muurien ohi kohti punatiilisten kattojen sekamelskaa saavuttaen viimein Tallinnan sataman, jossa risteilijälaivat soittavat torviaan ennen lähtöään joko Tukholmaan, Helsinkiin, tai Pietariin.

Tallinnan kauniit maisemat



Kiipeä Toompea vuori ylös, ja palkitse itsesi tämän jälkeen upeilla näköaloilla Tallinnan satamaan. Voit nähdä tämän näköalan kävelemällä Tallinnan yhtä kuvauksellisinta mukulakivitietä pitkin (Pikk Jalg kukkula), jossa vanhanaikaiset katulamput opastavat sinut perille.

Alemmassa osassa kaupunkia voi ruokailla ulkosalla kesäkuukausina ja nauttia ohi kulkevan maailmanmenon seuraamisesta. Suurin osa Tallinnan ruokailua, yöelämää, ja ostosliikkeitä on keskittynyt vanhaan kaupunkiin ja vanhan kaupungin suurin kokoontumispaikka Kaupungintalon aukio isännöi usein konsertteja ja toreja.

St. Olav Hotel
St. Olavin hotellin historiallisen rakennuksen neljässä kerroksessa odottaa vieraita 90 mukavaa ja omalaatuista huonetta. Kaikki huoneet ovat viimeistelty luonnollisilla ja ekologisesti puhtailla materiaaleilla.

Ikkunoista voi ihailla hiljaisen vanhankaupungin mukulakivikatuja, punaisia kattoja tai romanttista hotellin sisäpihaa.

St. Olav Hotellissa kietoutuvat yhteen keskiaikainen satumaailma ja nykyaikaiset mukavuudet. Jokaisessa huoneessa on kylpyamme tai suihku, lattialämmitys, minikassakaappi, minibaari, kaapelitelevisio, ilmainen internetyhteys, puhelin ja hiustenkuivain.

Osta diili jo tänään ja vietä rentouttavat kaksi päivää aina yhtä kiehtovassa Tallinnassa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment