Search This Blog

Monday, May 21, 2012

3 ruokalajin vapaavalintainen illallinen kahdelle ravintola Helmessä vain 45€ (norm.106€)





Diilillä saat:

  • 3 ruokalajin vapaavalintainen menu kahdelle 45€
  • Lahjakortti on voimassa 21.5.-7.7.2012
  • Pöytävaraus: ravintola@ravintolahelmi.fi tai p.(09)612 6410
  • Mainitse facediili pöytävarauksen yhteydessä
  • Jos perut pöytävarauksen alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 58%: 3 ruokalajin vapaavalintainen menu kahdelle ravintola Helmestä vain 45€ (norm.106€)


Tällä diilillä saat makuhermoja hellivän 3 ruokalajin vapaavalintaisen illallisen sinulle ja ystävällesi - tulkaa nauttimaan herkullinen illallinen tunnelmallisessa Helmessä. 

Illallisen voi aloittaa vaikkapa Possunposki-rilletellä tai Helmen tapaksilla. Pääruoaksi Helmi tarjoilee muun muuassa Paahdettua ankanrintaa tai perinteistä Marmorifilettä.

Jälkiruoka kruunaa usein illallisen, kuin illallisen ja Helmessä voitte nauttia esimerkiksi marjajäätelöllä höystettyä Minttu-Suklaahelmeä tai suussasulavaa Porkkanakakkua.

Tarkastele Helmen ruokalistaa tarkemmin tästä

Helmi on vuonna 1993 perustettu, sisustukseltaan moderni ravintola. Heinäkuussa 2008, ravintola sai uuden ilmeen, kun Dsign Vertti Kivi ja työryhmä Samuli Hintikka, Kristiina Hallinen ja Lauri Skyttä suunnittelivat hienon uuden ilmeen Helmelle.

Ravintolan keittiö on ennakkoluulottomasti kaikkea uutta kokeileva, unohtamatta annoksien upeaa ulkonäköä. Listalta löytyy herkkuja vaativampiinkin kulinaarisiin nautintoihin. Viinilista on monipuolinen, eri ruokien kanssa sopivaksi suunniteltu.

Ruokailun jälkeen iltanne ravintola Helmessä ei tarvitse päättyä - Helmi toimii myös yöeläjien mukavana ja ennen kaikkea rentona seurusteluravintolana yömyöhään asti.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 21.5.2012 - 7.7.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment