Search This Blog

Tuesday, May 8, 2012

Brasilialainen sokerointi miehille vain 35€ (norm. 82€) Parturi-kampaamo Villi Vaniljassa





Diilillä saat:

  • Brasilialainen sokerointi miehille Parturi-kampaamo Villi Vaniljassa
  • Lahjakortti on voimassa 10.5.-10.8.2012
  • Ajanvaraus puhelimitse 040 4865136
  • Mainitse facediili-lahjakortti varausta tehdessäsi
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 57%: Brasilialainen sokerointi miehille vain 35€ (norm. 82€) Parturi-kampaamo Villi Vaniljassa


Siistit "bikinirajat" myös miehillä ovat yllättävän miellyttävät, etenkin kumppania kohtaan. Tule brasilialaiseen sokerointiin ja ylläty positiivisesti.

Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Sokeroinnissa tapahtuu samalla kuollutta ihosolukkoa poistava kuorinta, jolloin ihon väri paranee ja siitä tulee ihanan pehmeä. Myös vanhat tatuoinnit saattavat näyttää kirkkaammilta sokerointikäsittelyn jälkeen. 

Karvanpoisto sokerilla sopii herkimmillekin ihoille, eikä iho punoita juurikaan sokeroinnin jälkeen. Sokeroinnilla karva poistetaan aina karvan kasvusuuntaan, jolloin ei synny katkeilevia ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Siitä syystä sokerointi sopii erittäin hyvin myös intiimialueen karvanpoistoon. Sokeroinnilla pystyy poistamaan alle 2- millistä karvaa, johon esimerkiksi vaha ei pysty.  Säännöllisen sokeroinnin avulla saadaan pysyvästi heikennettyä karvoitusta.

Huomioitavaa sokeroinnin jälkeen:
Vältä saunomista ja hikoilua 12 tuntia. Muista suojautua auringolta seuraavana päivänä. Ihon hoitaminen on erityisen tärkeää kotona, joten muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti.

Villi Vanilja on täyden palvelun talo loistavalla sijainnilla Kaisaniemenkadulla. Villi Vaniljasta saat kaikki hiusalan palvelut, halusit sitten pidennystä, lyhennystä, rastoitusta, suoraa tukkaa tai kuinka villiä tai vaniljaa väriä ikinä keksitkään!

Palveluihin kuuluvat myös LCN-geelikynnet sekä sormiin että varpaisiin, jalkahoidot, ripsipidennykset sekä hierontapalvelut koulutetun hierojan tekemästä klassisesta hieronnasta kuumakivihoitoihin ja Ayur Balanceen.

Lisäksi parturi-kampaano Villi Vanilja on Make Up For Ever Professional -meikkien virallinen jälleenmyyntipiste laajalla valikoimalla!

Kaikki työt tehdään asiantuntemuksella ja laatutakuulla rennossa ilmapiirissä. Tule viihtymään vaikka kesken työpäivän; asiakkaiden käyttöön tarjotaan langaton nettiyhteys!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 10.5.2012 - 10.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment