Search This Blog

Sunday, June 10, 2012

2 bubbleteetä kylmänä tai kuumana sekä 2 croisanttia tai vapaavalintaista pullaa vain 6€ (norm. jopa 13,80€) E2 Cafesta





Diilillä saat:

  • 2 bubbleteetä kylmänä tai kuumana sekä 2 croisanttia tai vapaavalintaista pullaa E2 Cafesta
  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2012 asti
  • Aukioloajat ma-pe 7.30-19.00 ja la 9-17

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi, ja yhdistellä niitä
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 57%: 2 bubbleteetä kylmänä tai kuumana sekä 2 croisanttia tai vapaavalintaista pullaa vain 6€ (norm. jopa 13,80€) E2 Cafesta


Maailmalla suureen suosioon yltänyt kuplatee on vihdoin Suomessa! Tervetuloa tutustumaan upouuteen E2 Cafeeseen Eerikinkadulle ja nauttimaan herkullisesta teestä ja tuoreista croissanteista tai pullista.

Kuplatee (tunnetaan myös nimellä bubble tea) on alkujaan Taiwanilainen makea teejuoma, joka on vuosien saatossa rantautunut Yhdysvaltoihin sekä Eurooppaan. Kuplateetä on valmistettu Taiwanissa jo 1980-luvun alkupuolella. Kyseessä on maitopohjainen tee-juoma, joka sisältää Tapioka-helmiä.

Tapioka-helmet tehdään bataatista, cassava-juuresta sekä ruskeasta sokerista. Ne ovat viinikumimaisen pehmeitä, ja maistuvat hieman makealta.

E2 Cafe on tuorein kahvilauutuus aivan Helsingin ytimessä, Eerikinkadulla. E2 Cafe avasi ovensa 4.6.2012, jolloin pidettiin kahvilan avajaiset.

Kaipasit sitten pientä luksusta arkeen herkullisella Moccha Lattella tai kiireeseen mukaan napattavaa pientä purtavaa tai vaikkapa makuhermoja hellitteleviä pieniä makeita, löydät varmasti etsimäsi E2 Cafesta.

E2 Cafeen Menu koostuu laadukkaista kahveista, kuplateen lisäksi eri teelaaduista laajalla valikoimalla, raikkaista, tuoreista salaateista ja pienistä makeista sekä suolaisista purtavista.

E2 Cafe löytyy myös facebookista. Liity facebook-ryhmään ja saa kuuloosi ensimmäisten joukossa uusimmat jutut ja uutiset.

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen E2 cafeeseen!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja päättyy 31.8.2012. Voit käyttää useampia lahjakortteja itse, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment