Search This Blog

Thursday, June 14, 2012

4 kerran sarjakortti vatsatanssitunneille vain 25€ (norm. 80€)



Diilillä saat:

  • 4 kerran sarjakortti vatsatanssitunneille
  • Lahjakortti on voimassa 19.6.-8.8.2012
  • Ajanvaraus: saaramlehto@gmail.com
  • Saat paluupostina lisätietoa tunneista

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 69%: 4 kerran sarjakortti vatsatanssitunneille vain 25€ (norm. 80€)


Hallitsetko jo itämaisen tanssin ja haluatko tulla tanssimaan ja viettämään hauskaa iltaa tanssin ja musiikin parissa? Tällä diilillä saat neljän kerran sarjakortin vatsatanssitunneille.

Lahjakortti käy kesäkauden viikkotunneilla 19.6.-8.8.2012 tiistaisin ja keskiviikkoisin. Tiistaisin on tarjolla itämaisen tanssin keski- ja jatkotason tunnit klo 17-18.30. Keskiiviikkoisin klo 17-18.30 on itämaisen tanssin alkeisjatkotunti, joka sopii kaikille jo muutamalla itämaisen tanssin tunnilla käyneelle: tunnilla kerrataan perusasioita, tehdään pieniä tanssisarjoja, nautitaan musiikista ja heittäydytään tanssiin.

Keskiviikkosin klo 18.30-20 (vain 27.6.-1.8.2012) on itämaisen kehonhuollon tunti, joka sopii kaikille, jotka haluavat itämaisen tanssin keskivartaloa vahvistavan ja vetreyttävän vaikutuksen ilman haastavia tanssiaskelia: keskivartalontekniikkaa tehdään rauhalliseen tahtiin. Tunti sopii kaikille eikä se edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. 

Katso lisätietoa tanssitunneista täältä.

Saara Lehto on helsinkiläinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Saara on opiskellut itämaista tanssia tosissaan useiden vuosien ajan ja on nuorempana tanssinut myös balettia, nykytanssia ja muita tanssilajeja ammattikoulutuksessa Helsingin Tanssiopiston vapaaoppilasluokalla. Saara on suorittanut Masrah ry:n opettajatutkinnon.

Saara on voimakas ja herkkä esiintyjä, kannustava ja tarkka opettaja sekä mielikuvituksellinen ja tinkimätön koreografi.

Tervetuloa opettelemaan itämaisen tanssin saloja Arabianrantaan.



Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika on 19.6.-8.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment