Search This Blog

Sunday, June 3, 2012

Hiustenleikkaus, hiusten värjäys tai raidat ja kosteuttava tehohoito Salon Janetista vain 50€ (norm. 170€)





Diilillä saat:

  • Hiustenleikkaus, hiusten yksivärivärjäys tai raidat ja kosteuttava tehohoito
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti
  • Pitkien/paksujen hiusten lisä 15€
  • Ajanvaraus 09 644 374
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h sisällä, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 71%: Hiustenleikkaus, hiusten yksivärivärjäys tai raidat ja kosteuttava tehohoito Salon Janetista vain 50€ (norm. 170€)


Tällä diilillä saat uuden lookin, piristystä päivään ja hemmottelua ihanaan alkavaan kesään - kohtaa kesäkadut tyylinmuutoksella.

Hiustenleikkauksella saat hiuksiisi uutta kaipaamaasi ryhtiä. Yksilöllisellä ja huolella viimeistellyllä hiustenleikkauksella voit korostaa tyylisi ja hiuslaatusi parhaita puolia. Kerrostuksella saat ohuille hiuksille tuuheutta ja liikkuvuutta. Jos et ole varma minkälaisen hiustenleikkuun haluat, Salon Janetin henkilökunta auttaa sinua löytämään tyyliisi sopivimman värin ja leikkauksen. 

Hyvin viimeistellystä leikkauspohjasta voi muokata nopeasti luonnollisen, elegantin tai rennon tyylin - tilanteeseen sopien. Jos tarvitset vinkkejä hiusten hoitoon tai laittamiseen, Salon Janetin osaava henkilökunta antaa sinulle niksejä siihen miten saat uudesta hiustyylistäsi kaiken irti.

Diiliin kuuluu myös hiusten yksivärivärjäys tai raidat. Ihanan kampaamokäynnin päättävä hiusten kosteuttav tehohoito tekee kuivakoista hiuksista eloisammat juuresta alkaen.

Kauneudenhoito ja itsestä huolehtiminen on virkistäytymistä parhaimmillaan. Tyylikkääseen, mutta kodikkaaseen Salon Janetiin voi tulla hoidettavaksi niin kauneus- kuin hiushuolten kanssa.

Salon Janet sijaitsee keskeisellä paikalla Kalevankadulla, joten saapuminen hemmottelevaan hiustenleikkuuseen ja -värjäykseen onnistuu helposti mistä pääkaupunkiseudun alueelta tahansa.

Tervetuloa uudistamaan ilmettäsi ja rentoutumaan ihanaan Salon Janetiin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment