Search This Blog

Monday, June 18, 2012

Kosmeettinen akupunktio Entiressä vain 20€ (norm. 50€)



Diilillä saat:

  • Kosmeettinen akupunktio Entiressä
  • Lahjakortin voimassaolo alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti
  • Ajanvaraus p. 040 539 1292/Mikko
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 60%: Kosmeettinen akupunktio Entiressä vain 20€ (norm. 50€)


Haluaisitko kasvoistasi kimmoisammat ilman kivuliaita botox-pistoksia tai kirurgin veistä? Tule Entireen kosmeettiseen akupunktioon häivyttämään juonteita ja nuorentamaan ilmettäsi.

Kosmeettisella akupunktiolla tarkoitetaan sananmukaisesti kosmeettiseen hyötyyn tähtäävää akupunktuuritekniikkaa, pääsääntöisesti kasvojen alueella. Kosmeettinen akupunktio on lähes kivuton, luonnonmukainen menetelmä hoitaa iän tuomia merkkejä, kuten ryppyjä ja uurteita.

Kosmeettiseen akupunktioon yhdistetään usein myös keho-akupunktuuria, jolloin hoidetaan ulkoista kauneutta sisältäpäin. Kosmeettinen akupunktio on ollut viime vuosina kovassa suosiossa etenkin Hollywoodissa. Monet maailmantähdet, kuten esim. Madonna, suosivat kosmeettista akupunktiota Botoxin tai kirurginveitsen sijaan.

Kosmeettisen akupunktion vaikutuksia ovat mm. -häivyttää juonteita -lisää kimmoisuutta ja lihastonusta -elvyttää kasvojen verenkiertoa -vähentää silmäpusseja ja tummia silmänalusia -parantaa kasvojen väriä ja hehkua -kosteuttaa kuivaa ihoa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Saat näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, mutta parhaan ja pidempiaikaisemman tuloksen saat ottamalla 6-10 kerran sarjahoidon. 

Entirestä löydät kehon, mielen ja ravinnon asiantuntijat saman katon alta ja olet osaavissa käsissä. Hoitajat auttavat löytämään oikeanlaiset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Entiressä asiakasta lähestytään aina kokonaisuutena ja näin ollen ei hoideta vain yhtä kipeää kohtaa.

Entire sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa, aivan juna-aseman välittömässä läheisyydessä, kauppakeskus Gallerian puolella. 

Tervetuloa Entireen - ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment