Search This Blog

Sunday, June 10, 2012

Ripsienpidennys ja ensimmäisestä 1h huollosta -20€ vain 45€ (arvo jopa 185€) Hoitola Pisarasta





Diilillä saat:

  • Ripsienpidennys ja ensimmäisestä 1h huollosta -20€ Hoitola Pisarasta
  • Lahjakortti on voimassa 10.8.2012 asti
  • Ajanvaraus arkisin 9-17, p. 09 685 2004
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi heti maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 76%: Ripsienpidennys ja ensimmäisestä 1h huollosta -20€ vain 45€ (arvo jopa 185€) Hoitola Pisarasta


Kaipaatko syvyyttä katseeseen? Varmista taianomainen katse tällä diilillä - ripsiteknikko tekee sinulle laadukkaat ripsienpidennykset ihanassa Hoitola Pisarassa.

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin. Ripset tehdään asiakkaan toiveiden mukaan, yleisen suosituksen mukaan ensipidennykset kuitenkin olisi hyvä olla luonolliset ja kevyet, jotta ripsiin tottuu helpommin. Ripsien istuttaminen kestää n. 1-2 tuntia. 

Kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen. Normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Hoitola Pisara syntyi pitkäaikaisesta ajatuksesta ihanteellisesta hoitolasta, josta asiakas saisi mahdollisimman laajaa palvelua yhdestä paikasta. Samalla oli myös tarve siihen tarjontaan, että asiakas voi varmuudella luottaa saamansa palvelun laatuun.

Hoitola Pisara on erikoistunut rasvasolujen hajottamiseen ultraäänellä. Hoitokokonaisuuksista vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, jolla on kouluttaja- ja luennoitsijatason tietämys rasvasolujen, sidekudossolujen ja kuona-ainekertymien mekaanisesta käsittelemisestä. Hoitaja on myös ollut mukana lääketieteellisisten hoitojen kehittämisessä.

Edellä mainitun palvelun lisäksi Hoitola Pisarasta saat mm. ripsienpidennyksiä, jotka tekee kynsiteknikko, kosmetologin palveluita laajalla tarjonnalla, vartalohoitoja ja toimiipa tiloissa myös kynsistudiokin. Kokonaisvaltainen hyvän olon hoitola tarjoaa luotettavaa, laadukasta ja nykyaikaista hoitoa yksilöllisiin tarpeisiin. 

Tervetuloa Hoitola Pisaraan rentoutumaan ja voimaan hyvin - kaunistautuminen alkaa nyt.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 10.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment