Search This Blog

Tuesday, June 5, 2012

2 yötä buffetaamiaisineen late check outilla Clarion Congress Hotel Praguessa Prahassa vain 149€ (norm. 299€)





Diilillä saat:

  • 2 yötä buffetaamiaisineen late check outilla Clarion Congress Hotel Praguessa Prahassa
  • Syötä lahjakorttisi koodi osoitteessa www.deal.animod.de sille varattuun kenttään ja seuraa ohjeita
  • Saat paluupostina ohjeet yöpymisen varaamiseen
  • Varaa matkasi 8.7.2012 mennessä, jonka jälkeen lahjakorttia ei voi enää peruuttaa
  • Facediili lahjakortti umpeutuu 8.7.2012, ANIMOD-lahjakortti on voimassa kolme vuotta
  • 1 alle 12-vuotias lapsi voi yöpyä ilmaiseksi hotellissa
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Kuljetukset eivät sisälly lahjakorttiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 50%: 2 yötä buffetaamiaisineen late check outilla Clarion Congress Hotel Praguessa Prahassa vain 149€ (norm. 299€)


Tervetuloa tutustumaan historiallisesti merkittävään Prahaan, josta löytyy kokemista ja näkemistä moneen makuun. Tutustu vanhaan kaupunkiin ja tsekkiläiseen olutperinteeseen tai shoppaile eurooppalaisia tunnettuja brändejä moderneista kauppakeskuksista.

Praha
Prahassa riittää loputtomasti nähtävää niin ensikertalaiselle kuin kaiken kokeneelle kulttuuri-matkailijallekin. Kaupungin yli tuhatvuotisen historian aistii kaikkialla kaupungin katukuvassa.

Euroopan kauneimpiin matkailuklassikoihin lukeutuva metropoli on kuitenkin kaikkea muuta kuin menneisyytensä vanki. Prahan kevät on käsite, mutta kaupungilla on runsaasti tarjottavaa myös muina vuodenaikoina. 

Prahan merkittävimmät nähtävyydet ovat kaikki kävelyetäisyydellä toisistaan, joten kannattaa lähteä kuljeskelemaan ja seikkailemaan kaupungin kujille. Hyvä vaihtoehto on myös hypätä raitiovaunulinja 22 kyytiin, sillä useimmat tärkeistä nähtävyyksistä kuten Kaarlenaukio, Kansallisteatteri ja Prahan linna sijoittuvat sen reitin varrelle. Viehättävä vanhakaupunki on Euroopan parhaiten säilyneitä keskiaikaisia kokonaisuuksia.

Tsekkiläiset perinneruoka-annokset ovat maukkaita kaloripommeja. Ruoanvalmistuksessa käytetään paljon rasvaa. Tyypillisiä raaka-aineita ovat sianliha, kana ja peruna, ja klassikkoannoksia muun muassa perunapannukakut, gulassi sekä spiz -lihavartaat. Maan kansallisruokana pidetään svickova -ateriaa, joka on naudanlihaa tukevassa kermakastikkeessa karpalohillon kera.

Clarion Congress Hotel Prague****
Vysocanskan metroaseman vieressä sijaitsevassa Clarion Congress Hotel Prague sijaitsee ostoskeskuksen kyljessä, 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hotelli on suosittu etenkin liikemiesten keskuudessa sen loistavan sijainnin ja puitteiden ansiosta.

Hotellilla on laadukkaat Wellness- ja kuntoilutilat, joita voi käyttää maksutta. Clarion-hotellissa on 2 ravintolaa, joissa tarjoillaan aamiaisen lisäksi ranskalaisia, tšekkiläisiä ja kansainvälisiä ruokia. Aulan Wi-Fi-yhteys on asiakkaille ilmainen.

Moderneissa ja viihtyisissä huoneissa on ilmastointi, satelliittitelevisio ja ilmainen kiinteä internetyhteys kylpyhuoneen lisäksi.

Hotellista on 10 minuutin metromatka keskustaan ja vain 5 minuutin kävelymatka O2-areenalle.

Tervetuloa minilomalle Prahaan!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matkasi 8.7.2012 mennessä. Tämän jälkeen matkaa ei voi enää peruuttaa.

No comments:

Post a Comment