Search This Blog

Sunday, June 3, 2012

3 yötä kahdelle 4*BEST WESTERN PREMIER Hotel Moa Berlinissä buffetaamiaisineen vain 139€ (norm. 290€)





Diilillä saat:

  • 3 yötä kahdelle 4*BEST WESTERN PREMIER Hotel Moa Berlinissä buffetaamiaisineen
  • Syötä lahjakorttisi koodi osoitteessa www.deal.animod.de sille varattuun kenttään ja seuraa ohjeita
  • Lähetä ANIMOD-lahjakortti varaessasi yöpymistä osoitteeseen info@hotel-moa-berlin.de
  • Varaa matkasi 8.7.2012 mennessä
  • Facediili lahjakortti umpeutuu 8.7.2012, ANIMOD-lahjakortti on voimassa kolme vuotta
  • 1 alle 12-vuotias lapsi voi yöpyä ilmaiseksi hotellissa
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52%: 3 yötä kahdelle 4*BEST WESTERN PREMIER Hotel Moa Berlinissä buffetaamiaisineen vain 139€ (norm. 290€)


Tervetuloa tutustumaan Berliiniin, jolla on sekä hienompi että boheemi puolensa. Diilillä sinä ja ystäväsi tai rakkaasi yövytte kaksi yötä loisteliaassa BEST WESTERN PREMIER Hotel Moa Berlinissä.

Berliini
Värikäs suurkaupunki elää täysillä yötä päivää. Entinen Itä-Berliini viehättää boheemilla tunnelmallaan, länsiosassa on hienostuneempaa. Berliini ei ole erityisen kaunis kaupunki, mutta se on viihtyisä, sympaattinen ja miljoonakaupungiksi yllättävän kotikutoinen.

Vaikka vanhat rakennukset huokuvat historiaa, kaupunki ei elä menneisyydessä. Berliinissä on aina jotakin uutta meneillään. Kaupunki onkin taipumus vetää puoleensa niitä, jotka eivät elä elämäänsä ohjekirjan mukaan.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys, Berliinin vuosina 1961–1989 jakanut muuri, on nykyisin muutamia rippeitä lukuun ottamatta näkymätön. Muurin sijainti on kuitenkin merkitty moniin turistikarttoihin. 
  Brandenburger tor on portti Berliinin historiaan. Vuonna 1791 valmistunut, silloisen kaupunginmuurin komea portti on symboloinut muun muassa Saksan sotilaallista mahtia, ja Berliinin muurin aikakaudella se merkitsi maan jakautumista.

Berliinissä on lisäksi monia mielenkiintoisia museoita sekä aivan Berliinin ydinkeskustassa sijaitseva Berlin Zoo, joka on Saksan vanhin eläintarha. Tierpark Berlin sen sijaan on Euroopan suurin eläintarha, jonka kiertämiseen kannattaa suosiolla varata koko päivä.

Vaateostoksille kannattaa suunnata Mitten ostoskaduille. Sieltä löytyvät ketjuliikkeet, kansainvälisten vaatemerkkien kaupat sekä paikallisten suunnittelijoiden putiikit. Friedrichstrassella tunnelma on asteen hienostuneempi. 

Kaupunki on täynnä mitä erilaisimpia illanviettopaikkoja. Klubeilla juhlitaan aamuun asti, ja myös sympaattisia baareja sekä istuskelupaikkoja löytyy joka lähtöön. Menovinkkejä saa päivälehdistä. Juhlia etsivän kannattaa myös seurata julisteita ja napata mukaan flaijereita vaatekaupoista.

BEST WESTERN PREMIER Hotel MOA Berlin
BEST WESTERN PREMIER Hotel MOA Berlin avasi ovensa Marraskuussa 2011. Neljän tähden hotelli sijaitsee Berliinin Tiergartenin sydämessä aivan rautatieaseman läheisyydessä. Hotellilta on myös hyvät kulkuyhteydet Tegelin lentokentälle.

Hotellissa on 196 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi, TV, tallelokero, kylpyhuone ja jotka on sisustettu modernilla arkkitehtuurilla niin kuin muutkin osat hotellista. Huoneista löytyy WiFI ja kahvin -ja teenkeitin.

Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan diiliin kuuluva aamiainen sekä baari, kokoustiloja ja kuntosali.

Hotellin henkilökunta toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 7.8.2012 asti, matkustusaika ANIMOD-lahjakortilla on 3 vuotta. Huom. lennot eivät sisälly hintaan. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment