Search This Blog

Wednesday, June 13, 2012

45min ravintoneuvonta ja kehonkoostumusmittaus vain 30€ (norm. 90€) Entiressä



Diilillä saat:

  • 45min ravintoneuvonta ja kehonkoostumusmittaus Entiressä
  • Lahjakortin voimassaolo alkaa heti ja kestää 17.8.2012 asti
  • Ajanvaraus p.  044 770 3600/ei nettiajanvarausta
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 67%: 45min ravintoneuvonta ja kehonkoostumusmittaus vain 30€ (norm. 90€) Entiressä


Haluaisitko tietää enemmän siitä minkälainen ravinto sopii juuri sinulle ja saada vinkkejä kuinka vatsa pysyy kunnossa?

Tällä diilillä saat 45 minuutin henkilökohtaisen tapaamisen ravintoneuvojan kanssa. Tapaamisessa käydään läpi terveydentilasi ja ruokavaliosi. Tämän perusteella saat neuvoja sekä suosituksia siitä miten ruokavaliolla voit vaikuttaa terveyteesi, hyvinvointiisi ja painoosi.

Tapaamiseen sisältyy neuvonnan lisäksi kehonkoostumusmittaus. Kehon koostumusmittauksessa arvioidaan muun muassa lihasten ja rasvan määrä kehossa kokonaisuutena ja sen eri osissa.

Ravintoneuvojan tapaaminen on paikallaan kenelle tahansa, vaikka paino- tai terveysongelmia ei olisikaan. Ravinnolla voidaan vaikuttaa muun muassa energisyyteen, verenpaineeseen, kolesteroliin, yli- tai alipainoon, ihon kuntoon, suolistovaivoihin (esim. ilmavaivat, närästys tai ärtynyt suoli), hormonitasapainoon jne.

Entirestä löydät kehon, mielen ja ravinnon asiantuntijat saman katon alta ja olet osaavissa käsissä. Hoitajat auttavat löytämään oikeanlaiset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Entiressä asiakasta lähestytään aina kokonaisuutena ja näin ollen ei hoideta vain yhtä kipeää kohtaa.

Entire sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa, aivan juna-aseman välittömässä läheisyydessä, kauppakeskus Gallerian vieressä. 

Tervetuloa selvittämään itsestäsi ja kehostasi enemmän ja saamaan hyviä vinkkejä siihen mitä voisit ruokavaliosi suhteen parantaa.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 17.8.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment