Search This Blog

Wednesday, June 6, 2012

7 yötä kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle Teneriffalla viihtyisässä lomahuoneisto Pearly Grey Ocean Clubissa vain 129€ (norm. 564€)





Diilillä saat:

  • 7 yötä kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle Teneriffalla viihtyisässä lomahuoneisto Pearly Grey Ocean Clubissa
  • Lahjakortti on voimassa 7.7.2012 asti, matkustusaika on 1.5.2013 asti
  • Varaa matkasi 7.7.2012 mennessä, jonka jälkeen matkaa ei voi enää perua
  • Varaa matkasi: enquiries@zephyrholidays.co.uk
  • Liitä lahjakorttisi varaussähköpostiin
  • Huom. check in päivät vain perjantaisin, kysy mahdollisista tiistai check in päivistä
  • Lennot eivät sisälly hintaan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 77%: 7 yötä kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle Teneriffalla viihtyisässä lomahuoneisto Pearly Grey Ocean Clubissa vain 129€ (norm. 564€)


Teneriffa - hiekkarantoja, hedelmällisiä laaksoja ja Teiden tummia tulivuorimaisemia. 

Teneriffa
Teneriffa sijaitsee Atlantin valtamerellä Afrikan luoteislaidalla. Rikkaat englantilaiset matkustivat Teneriffan Puerto de la Cruziin jo 1800-luvun alussa.

Teneriffan tunnusmerkki on tulivuori Teide, jonne pääsee Pearly Grey Ocean Clubilta helposti. Teide jakaa Teneriffan kahtia kuivempaan eteläosaan ja vehreään pohjoisosaan. Saaren molemmat puoliskot ovat omalla tavallaan kauniita ja jokainen voi päättää itse kummasta pitää enemmän.

Teneriffa tunnetaan erityisesti rantalomakohteena ja saarta reunustavat monet pehmeähiekkaiset rannat. Tulivuori Teiden luonnonpuisto tarjoaa tekemistä luonnonystäville ja Teneriffa on myös tunnettu golfkohde. Teneriffa on erinomainen matkakohde perheille.

Teneriffaa kutsutaan ikuisen kevään saareksi, sillä Teneriffan vuodenkierrossa ei esiinny kovin merkittäviä lämpötilanvaihteluja. Koko vuoden keskilämpötila saarella on +22 astetta.
 


Teneriffa on hyvä lomakohde golffareille. Ympäri vuoden noin +20 asteessa pysyttelevät lämpötilat ja lukuisat täysmittaiset ja hyväkuntoiset golfkentät tekevät saaresta mainion golfkohteen. Liikunnalliset lomailijat viihtyvät myös rantalentopallon tai syvänmerenkalastuksen parissa.

Teneriffalle on hyvät lentoyhteyden Suomesta. Lennot Teneriffalle maksavat keskimäärin 200–500 euroa. Teneriffalla on kaksi lentokenttää. Näistä vilkkaampi on Teneriffan eteläinen lentoasema eli Reina Sofía, joka sijaitsee saaren eteläosassa noin 60 kilometrin päässä Santa Cruzista. Teneriffan pohjoinen lentoasema, Los Roedos, sijaitsee saaren koillisosassa.

Pearly Grey Ocean Club
Pearly Grey Ocean Club sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Teneriffan saarella, josta on mielettömät näkymät Atlantin Valtameren yli. Hotellin rauhallinen sijainti tarjoaa perhelomaa viettäville parhaat mahdolliset puitteet viihtymiseen ja rentoutumiseen.

Iso, lämmitetty uima-allas ja poreallas houkuttelevat lepäämään hotellin aurinkotuoleille ja nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Perheen pienimmille riittää tekemistä hotellin allasalueella samalla kun voit itse nauttia rentouttavasta lomasta. Aktiivilomailijat voivat hyödyntää myös hotellin kuntosalia tai lähteä tutkimaan hotellin ympäristöä ja luontoa.

Illallisen voi nauttia kätevästi hotellin ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia, perinteisiä espanjalaisia ruoka-annoksia. Tarjolla on a la carté lista ja sunnuntaisin perinteinen kolmen ruokalajin illallinen, joka katetaan esille aina sunnuntaisin. Illan viihdetarjonta tapahtuu hotellin baarissa, jossa voi laulaa myös muun muassa karaokea.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 7.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment