Search This Blog

Sunday, June 17, 2012

Miniloma Wienissä: 2 yötä kahdelle aamiaisbuffetilla Airo Tower Hotellissa vain 119€ (norm. 329€)


Diilillä saat:

  • Miniloma Wienissä: 2 yötä kahdelle aamiaisbuffetilla Airo Tower Hotellissa
  • Syötä lahjakorttisi koodi osoitteessa www.deal.animod.de sille varattuun kenttään ja seuraa ohjeita
  • Lähetä ANIMOD-lahjakortti varaessasi yöpymistä osoitteeseen reservierung@airo-hotels.at
  • Varaa matkasi vuorokauden sisällä siitä, kun diili on umpeutunut
  • Matkan varaaminen ennen diilin umpeutumista ei ole mahdollista
  • ANIMOD-lahjakortti on voimassa vuoden
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: Miniloma Wienissä: 2 yötä kahdelle aamiaisbuffetilla Airo Tower Hotellissa vain 119€ (norm. 329€)


Wien, joka on Sacher-kakun ja valssien kotikaupunki huokuu menneisyyden henkeä. Puiden reunustama Ringstrasse ympäröi vanhaa kaupunkia, jossa sijaitsevat Stephansdom-tuomiokirkko, Habsburgien keisarillinen palatsi Hofburg ja oopperatalo.

Wien
Suurten säveltäjien, wienervalssin ja Sacher-kakun kotikaupunki huokuu paitsi keisarillista loistoa, myös omaleimaista wieniläistä art noveauta. Suklaan ja kuohuviinin kaupungissa tiedetään jotain olennaista siitä miten elämästä voi nauttia. 

Wienin ydinkeskusta mahtuu mukavasti puretun kaupungin muurin sijalle syntyneen puistokadun – Ringin sisään. Kaikkialle voi liikkua kävellen. Viihtyisät puistot kutsuvat ihailemaan vanhoja puita ja tyylikkäitä kukkaistutuksia. Kesäisin niissä nautitaan ulkoilmakonserteista ja adventtiaikaan ne muuttuvat idyllisiksi joulutoreiksi.

Wien pursuaa nähtävää. Vanhoista ratsastushalleista on tehty museokortteli, jossa matkailija pääsee ihailemaan vuosisatojen aikana kerättyjä taideaarteita. Leopold-museon lisäksi löytyy modernin taiteen museo ja lasten museo sekä koko joukko mukavia ravintoloita ja tietenkin viihtyisiä kahviloita. Museokorttelin nurkalta alkaa Maria Hilferstrasse, joka Kärtnerstrassen ohella on kaupunkin paras ostoskatu. 

Wienin vilkas yöelämän keskittyy Gurteliin, missä ilta muuttuu aamuksi discoissa, klubeissa ja baareissa ennen kuin huomaakaan.

Syksy tuo kaupunkilaisten iloksi uuden raikkaan valkoviinin. Wien lienee maailman ainoa pääkaupunki, jossa viljellään viiniä. Yli 700 hehtaaria virallisesti luokiteltuja viinitarhoja mahtuu pääkaupungin rajojen sisälle ja kierrokselle pääsee mukavasti raitiovaunulla.

Wieniläinen keittiö on hyvin yksinkertainen ja tasokas. Otetaan parhaat ainekset keisarivallan aikaisen Itävallan eri osista: Böömistä, Unkarista ja Balkanilta ja sekoitetaan niistä herkullisia ruoka-annoksia.

Airo Tower Hotel
Jos etsit kätevällä paikalla sijaitsevaa hotellia Wienistä, Airo Tower Hotel on sinulle loistava ratkaisu. Airo Tower Hotellilta pääset helposti kaikkialla mitä vilkkaassa kaupungissa on tarjottavana. Nähtävyyksiä ei tarvitse hakea kaukaa, sillä hotelli sijaitsee lähellä Thermalbad Oberlaa, Austria Memphis Franz-Horr-Stadionia ja Amalienbadia. 

Tilat ja palvelut Airo Tower Hotel hotellissa takaavat miellyttävän miniloman asiakkailleen. Airo Tower Hotel hotellin tunnelma näkyy ja tuntuu jokaisessa huoneessa. Huoneissa on satelliitti/kaapeli-TV, minibaari, kylpyamme, pöytä ja tallelokero.

Hotellin vapaa-ajan tilat, joihin kuuluu muun muassa kylpylä ja oma piha, on suunniteltu vain rentoutumista ja ihanaa lomaa varten. Mikä tahansa on matkan tarkoitus, Airo Tower Hotel on erinomainen valinta lomakohteeksi Wienissä.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 15.6.2013 asti, matkustusaika ANIMOD-lahjakortilla on 3 vuotta. Huom. lennot eivät sisälly hintaan. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.




No comments:

Post a Comment