Search This Blog

Sunday, June 17, 2012

Cafe Brahe Thalia&Cafe Brahe Skanssi: lounasbuffet kahdelle vain 12€ (norm. 25€)



Diilillä saat:

  • Cafe Brahe Thalia&Cafe Brahe Skanssi: lounasbuffet kahdelle
  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2012 asti, ma-la 11-14
  • Ei voimassa muiden etujen ja alennusten yhteydessä eikä juhlapyhinä ja niiden aattoina
  • Huom. ei voimassa YO-kadun Cafe Brahessa

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 52%: Cafe Brahe Thalia&Cafe Brahe Skanssi: lounasbuffet kahdelle vain 12€ (norm. 25€)


Lounasaika on yleensä työpäivän kohokohta - hetki hengähtää ja saada lisää energiaa lounaasta. Tällä diilillä saat lounasbuffetin sinulle ja kolleegallesi Cafe Brahe Thaliasta tai Skanssista.

Lounasbuffettiin kuuluu kaksi pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen, runsas salaattipöytä, virvoke (Pepsi, 7UP, Jaffa) ja jälkiruoaksi suodatinkahvi tai tee. Lounaan voi nauttia Cafe Brahe Thaliassa tai Skanssissa. 

Cafe Brahet, jotka sijaitsevat Kävelykadulla Stockmannia vastapäätä, Kauppakeskus Hansassa ja kauppakeskus Skanssissa, ovat Turun suosituimpia kahviloita. Cafe Brahet tunnetaan erityisesti kansainvälisestä, New Yorkin Italialaisesta rennosta ilmapiiristään sekä perinteisestä Turkulaisesta vieraanvaraisuudesta. 

Cafe Brahen maankuulut korvapuustit ovat 'MUST' - unohtamatta muita omassa leipomossa valmistettuja tuotteita: muffinseja, viinereitä, piiraita, kakkuja, keksejä, croisantteja, sekä täytettyjä patonkeja ja ciabattoja. Kaikki tuotteet ovat kuuluja tuoreudestaan ja reilusta koostaan. 

Kaikista kahviloista voit seurata nykyaikaisen Turun vilinää ja samalla nauttia auringosta laadukkaiden kahvi- ja teelaatujen parissa. Valikoimaan kuuluvat vastakeitetyn kahvin lisäksi espressot, cappuccinot, caffé lattet ja cafe au lait't useine variaatioineen. 

Cafe Brahessa on tarjolla myös laaja valikoima kivennäisvesiä, tuoremehuja ja Smoothieta joko heti nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika kestää 31.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment