Search This Blog

Tuesday, June 19, 2012

Uudet ja laadukkaat ripsienpidennykset ja 10€ alennus ensimmäisestä huollosta Sahara Beauty&Designistä vain 39€ (norm. jopa 105€)



Diilillä saat:

  • Uudet ja laadukkaat ripsienpidennykset ja 10€ alennus ensimmäisestä huollosta Sahara Beauty&Designistä
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 7.9.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 040-4114202
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 58%: Uudet ja laadukkaat ripsienpidennykset ja 10€ alennus ensimmäisestä huollosta Sahara Beauty&Designistä vain 39€ (norm. jopa 105€)


Haluatko lumoavan katseen? Nyt saat tällä diilillä minkkiripsien avulla kauniit, pitkät ja tuuheat ripset.


Ripsipidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta. Ne ovat myös helppohoitoiset, eikä sinun tarvitse käyttää enää ripsiväriä. Jokainen ripsi istutetaan yksitellen omiin ripsiisi, turvallisesti koulutetun tekijän laittamana.

Ripsikuitujen määrä riippuu halutusta lopputuloksesta ja ne valitaan yhdessä asiantuntijan kanssa sinulle sopiviksi. Saatavillasi on monta eri kaarevuutta, pituutta sekä paksuutta.

Ripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kasvuvaiheen lopussa ripsi tippuu luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Kuituja kiinnitettäessä ei voida tietää, missä vaiheessa mikäkin ripsi on, joten on normaalia, että rivistöstä saattaa tippua jo seuraavina päivinä muutamia kuituja.

Huolto tulisi suorittaa noin 2-5 viikon välein pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä. Huolloissa ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Kuitujen määrä riippuu aina asiakkaan omien ripsien määrästä.

Sahara Beauty tarjoaa sinulle korkealaatuiset ripsipidennykset, rakennekynnet sekä hiustenpidennykset juuri sinun toiveidesi mukaan. Saat myös ystävällisen ja asiantuntevan palvelun, joustavat aukioloajat sekä viihtyisä hoitoympäristön.

Toimitilat sijaitsevat Espoon Leppävaarassa parturikampaamo Salon Harlequinissa aivan kauppakeskus Sellon läheisyydessä.

Tervetuloa saamaan katseeseen syvyyttä ja näyttävyyttä laadukkailla ripsienpidennyksillä!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 7.9.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment