Search This Blog

Monday, June 18, 2012

2 yötä kahdelle Residenz 2000 hotellissa Berliinissä buffet-aamiaisineen vain 109€ (norm. 329€)



Diilillä saat:

  • 2 yötä kahdelle Residenz 2000 hotellissa Berliinissä buffet-aamiaisineen
  • Syötä lahjakorttisi koodi osoitteessa www.deal.animod.de sille varattuun kenttään ja seuraa ohjeita
  • Huom. tee varaus viimeistään 24h diilin umpeutumisen jälkeen
  • Facediili lahjakortti umpeutuu 14 vuorokauden kuluessa, ANIMOD-lahjakortti on voimassa vuoden
  • Varaukset info@residenz-2000.de. Liitä sähköpostiin ANIMOD-lahjakorttisi
  • Alle 6-vuotiaat lapset voivat yöpyä ilmaiseksi vanhempiensa kanssa
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52%: 2 yötä kahdelle Residenz 2000 hotellissa Berliinissä buffet-aamiaisineen vain 109€ (norm. 329€)


Saksan pääkaupunki Berliini hurmaa rosoisuudellaan ja persoonallisuudellaan.

Berliini
Värikäs suurkaupunki elää täysillä yötä päivää. Entinen Itä-Berliini viehättää boheemilla tunnelmallaan, länsiosassa on hienostuneempaa. Berliini ei ole erityisen kaunis kaupunki, mutta se on viihtyisä, sympaattinen ja miljoonakaupungiksi yllättävän kotikutoinen.

Vaikka vanhat rakennukset huokuvat historiaa, kaupunki ei elä menneisyydessä. Berliinissä on aina jotakin uutta meneillään. Kaupunki onkin taipumus vetää puoleensa niitä, jotka eivät elä elämäänsä ohjekirjan mukaan.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys, Berliinin vuosina 1961–1989 jakanut muuri, on nykyisin muutamia rippeitä lukuun ottamatta näkymätön. Muurin sijainti on kuitenkin merkitty moniin turistikarttoihin. 
  Brandenburger tor on portti Berliinin historiaan. Vuonna 1791 valmistunut, silloisen kaupunginmuurin komea portti on symboloinut muun muassa Saksan sotilaallista mahtia, ja Berliinin muurin aikakaudella se merkitsi maan jakautumista.

Berliinissä on lisäksi monia mielenkiintoisia museoita sekä aivan Berliinin ydinkeskustassa sijaitseva Berlin Zoo, joka on Saksan vanhin eläintarha. Tierpark Berlin sen sijaan on Euroopan suurin eläintarha, jonka kiertämiseen kannattaa suosiolla varata koko päivä.

Vaateostoksille kannattaa suunnata Mitten ostoskaduille. Sieltä löytyvät ketjuliikkeet, kansainvälisten vaatemerkkien kaupat sekä paikallisten suunnittelijoiden putiikit. Friedrichstrassella tunnelma on asteen hienostuneempi. 

Kaupunki on täynnä mitä erilaisimpia illanviettopaikkoja. Klubeilla juhlitaan aamuun asti, ja myös sympaattisia baareja sekä istuskelupaikkoja löytyy joka lähtöön. Menovinkkejä saa päivälehdistä. Juhlia etsivän kannattaa myös seurata julisteita ja napata mukaan flaijereita vaatekaupoista.

Residence 2000 Hotel
Hotelli on täydellinen vaihtoehto rentouttavan loman viettämiseen. Hotelli sijaitsee Etelä-Berliinissä, rauhaisalla paikalla, mutta siltikin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Berliinin kuuluisasta ostoskadusta, Schloßstraßesta.

Hotelli on sisustettu modernisti ja sen valoisat huoneistot ovat luokseen kutsuvia. Huoneissa on tallelokero, kylpyhuone, Wi-Fi ja parveke.

Aamiainen tarjoillaan joka päivä 07.00-11.00 hotellin ravintolassa, jossa voit myös nauttia herkullisen illallisen.

Katso lisää osoitteesta tästä.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matkasi viimeistään vuorokausi diilin umpeutumisesta. Matkustusaika ANIMOD-lahjakortilla on 1 vuosi. Huom. lennot eivät sisälly hintaan. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.




No comments:

Post a Comment