Search This Blog

Tuesday, June 5, 2012

Sebamed-tuotepaketti: Face&Bodywash pump- ja refill-pakkaukset 2000ml, Sun Spray 150ml ja Aftersun 150ml vain 35€ (norm. 73,65€)





Diilillä saat:


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52%: Sebamed-tuotepaketti: Face&Bodywash pump- ja refill-pakkaukset 2000ml, Sun Spray 150ml ja Aftersun 150ml vain 35€ (norm. 73,65€)


Sebamed on terveen kesäihon asiantuntija. Tällä diilillä saat Sebamedin tuotteita edulliseen diilihintaan. 

Face&Bodywash
Erittäin riittoisa, innovatiivinen koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa.

Face&Bodywash on dermatologisesti testattu eikä se kuivata ihoa. Tuote sopii erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi kuten akne- ja psoriasisiholle sekä atoopikoille.

Multi protect sun spray spf 30
Suojaa ihoa tutkitusti, tehokkaasti ja turvallisesti. Kätevä, helposti levittyvä ja tahraamaton suihke tukee ihon omia suojamekanismeja ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Suihkuta koko vartalolle! Sopivuus erittäin herkälle iholle on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Sun spray spf 30 sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, joka mm. vähentää UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia. Pantelinoli Buudistaa ja Hydro-Fructol-yhdisteen luonnolliset tehoaineet pehmentävät ylläpitäen ihon kimmoisuutta.

After sun
Auringossa olon jälkeen iho kaipaa virkistävää kosteutusta. Sebamedin hoitava After Sun -voide sisältää viilentävää mentolia, rauhoittavaa bisabolia, uudistavaa allantoiinia, antioksidanttista E-vitamiinia sekä hoitavaa pantenolia B5. Ravitsevan koostumuksen luonnonöljyt antavat iholle silkinpehmeyttä ja auttavat pidentämään kesäihon luonnollista hehkua.

After sunin koostumus pH 5.5 tukee ihon omia suojamekanismeja ja kosteuttaa tehokkaasti. Kaakaovoi ja glyseriini yhdessä syväkosteuttavat ja pehmentävät tehokkaasti. After sun on hajusteeton ja parabeeniton.

Sebamedin tuotteet ovat Orionin markkinoimia.


Orion on innovatiivinen eurooppalainen lääke- ja diagnostiikkayritys, joka painottaa liiketoiminnassaan lääkehoitojen ja diagnostisten testien kehittamistä globaaleille markkinoille. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. 

Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä ja lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä globaaleille markkinoille. Orion on ollut rakentamassa hyvinvointia jo yli 90 vuotta.

Yhteistyöapteekit on suurin suomalainen yksityisten apteekkien muodostama apteekkiketju. Tällä hetkellä Yhteistyöapteekit palvelee jo yli 100:ssa toimipisteessä kautta maan. Yhteistyöapteekkien ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta on valmis auttamaan sinua kaikissa hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment