Search This Blog

Wednesday, June 13, 2012

Hurmaava Firenze kutsuu - 3 yötä 2-4 henkilölle Hotel D'Azegliossa buffet-aamiaisella ja tervetuliasjuomalla vain 149€ (norm. 498€)



Diilillä saat:

  • Hurmaava Firenze kutsuu - 3 yötä 2-4 henkilölle Hotel D'Azegliossa  buffet-aamiaisella ja tervetuliasjuomalla
  • Lahjakortti on voimassa 15.9.-27.12.2012
  • Varaa matkasi sähköpostilla info@hoteldazeglio-firenze.com
  • Liitä varaussähköpostiin facediili-lahjakorttisi
  • Lahjakortin voi perua 14 vuorokauden sisällä ostosta, tämän jälkeen peruuttaminen ei enää onnistu

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 70%: Hurmaava Firenze kutsuu - 3 yötä 2-4 henkilölle Hotel D'Azegliossa
 buffet-aamiaisella ja tervetuliasjuomalla vain 149€ (norm. 498€)


Firenze pursuaa historiaa, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia - tällä diilillä pääset tutustumaan Firenzeen!

Firenze, epävirallinen maailman "taidekaupunki"
Italian lumovoima ei lopu koskaan. Galileo Galilein ja Leonardo da Vincin kotikaupungista Firenzestä löytyy monia merkittäviä kirkkorakennuksia, palatseja ja taidemuseoita. Hotellit Firenzessä sijaitsevat suureksi osaksi nähtävyyksien äärellä, joten näkymät ikkunoista ovat upeat.

Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle ja houkuttelee vuosittain miljoonia turisteja. Kuvittele itsesi näihin maisemiin siemailemaan caffèa ja nautiskelemaan gelaterian herkullisesta jäätelövalikoimasta, vaeltelemaan piazzalta toiselle ja ihailemaan näkymää Ponte Vecchiolla, Vanhalla sillalla, joka on Firenzen kuuluisin nähtävyys.

Firenzessä sijaitsee yksi maailman suurimmista kirkoista, tuomiokirkko Santa Maria del Fiore. Uffizin taidegalleriassa voit hämmästellä ainutlaatuista taidekokoelmaa, johon kuuluu muiden muassa Botticellin maalaus Venuksen syntymä.

Hotel D'Azeglio

Pieni mutta sitäkin kodikkaampi hotelli Hotel D'Azeglio sijaitsee aivan Firenzen keskustassa. Muun muassa katedraali Santa Maria del Fiore ja Palazzo della Signoria sijaitsevat vain 1,5 kilometrin päässä.

Hotellissa on aula/oleskeluhuone, jossa voi seurata TV:tä ja baari, jossa voi viettää leppoisaa iltaa mukavassa tunnelmassa.

Huoneet on tarkoitettu 2-4 hengelle ja niissä on jokaisessa kylpyhuone, TV, WiFi, puhelin, ilmastointi, lämmitys ja hiustenkuivaaja. 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa 15.9.2012 ja kestää 27.12.2012 asti. Matkan peruminen 14 vuorokauden jälkeen ostosta ei ole enää mahdollista. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia. Huom. matkat eivät sisälly hintaan.


No comments:

Post a Comment