Search This Blog

Friday, June 8, 2012

Ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin rajaton käyttö kahdeksi kuukaudeksi vain 35€ (norm. 184€) Liikuntakeskus Leidistä





Diilillä saat:

  • Ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin rajaton käyttö kahdeksi kuukaudeksi Liikuntakeskus Leidissä
  • Lahjakortti on voimassa 8.7.2012 asti
  • Käy aktoivoimassa liikuntakorttisi kuukauden sisällä diilin umpeutumisesta
  • Huom.! Vain uusille asiakkaille (asiakkaalla ei ole ollut mitään sopimusta/korttia Liikuntakeskus Leidiin viimeiseen kolmeen vuoteen)
  • Ei sisällä personal trainer-tapaamisia eikä solariumia
  • Tiedustelut p. 03-2130 340 (vastaanotto)

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi heti maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 81%: Ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin rajaton käyttö kahdeksi kuukaudeksi vain 35€ (norm. 184€) Liikuntakeskus Leidissä


Kesälläkin voi treenata - Liikuntakeskus Leidissä pääset tutustumaan hauskoihin ryhmäliikuntatunteihin ja hikoilemaan itsesi piippuun kuntosalilla.

Leidi tarjoaa viihtyisät puitteet ainutlaatuisille elämyksille liikunnan parissa, liikut sitten yksin tai ryhmässä. Leidin monipuolisesta ryhmäliikuntatuntien valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, aloittelijasta aktiiviliikkujaan, peruskuntoliikunnasta koreografisesti haastaviin tanssitunteihin.

Heittäydy hauskan Zumban pyörteisiin tai tule kokeilemaan suosittua Body Combatia! Tutustu painoharjoitteluun tehokkailla kehon muokkaustunneilla, kiinteydy ja nosta mielialaasi.

Ryhmäliikunta tunnit tarjoavat myös mm. Spinningiä, jonka jälkeen olosi on taatusti sellainen että jotain on tullut tehtyä. Tutustu ryhmäliikuntatunteihin lähemmin tästä.

Yksilöliikunta tuntien puolella Leidi tarjoaa tehokasta ja turvallista liikuntaa ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Leidissä on uusi, valoisa ja hyvinvarustettu kuntosali, jossa harjoittelu sujuu helposti ja turvallisesti sekä tuottaa tehokkaita tuloksia.

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Kuntosalilla harjoittelet omassa tahdissa oman kuntosi mukaan. Tutustu Leidin kuntosaliin tarkemmin tästä.

Leidi tarjoaa elämyksiä ja iloa liikunnasta - tervetuloa kokemaan liikunnan riemua!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika kestää 8.7.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment