Search This Blog

Monday, June 4, 2012

2 yötä Budabestissä 4 tähden Royal Park Boutique-hotellissa 2+1 henkilölle vain 109€ (norm. 299€)





Diilillä saat:

  • 2 yötä miellyttävässä kahden hengen huoneessa 2 henkilölle aamiaisineen
  • Syötä lahjakorttisi koodi osoitteessa www.deal.animod.de sille varattuun kenttään ja seuraa ohjeita
  • Varaa matkasi 8.7.2012 mennessä
  • Facediili lahjakortti umpeutuu 8.7.2012, ANIMOD-lahjakortti on voimassa kolme vuotta
  • 1 alle 12-vuotias lapsi voi yöpyä ilmaiseksi hotellissa
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi, ja yhdistellä niitä
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 64%: 2 yötä Budabestissä 4 tähden Royal Park Boutique-hotellissa 2+1 henkilölle vain 109€ (norm. 299€)


Tule viettämään ihana 3 päivän loma Budabestissä! Tämä diili vie sinut sykkivään Budabestin, joka on kuuluisa useista nähtävyyksistään ja kylpylöistään.

Tervetuloa uuteen 4 tähden Royal Park Boutique Hoteliin Budapestin keskustaan


Vastikään avattu Royal Park Boutique Hotel - tarjoaa hyvät lähtökohdat lomamatkailijoille, jotka haluavat olla ihastua kiehtoviin nähtävyyksiin. Tämä Hotelli sijaitsee aivan kulttuuri kaupungin ytimessä ihanteellisella paikalla East Railway Stationin välittömässä läheisyydessä, ja on vain minuutin päässä metrosta ja bussipysäkeistä.

Diili sisältää aamulla tarjoattavan laajan buffetaamiaisen, herkullisia lämpimiä ja kylmiä aterioita. Café Royal - Living Room: on täydellinen paikka suunnitella sightseeing päivä kahvikupin äärellä tai syödä liikelounasta tai rentoutua illalla cocktailien parissa. Voit myös rentoutatua upeassa kylpylässä joista Budapest on kuuluisa. Yritä päättää onko se Széchenyi joka tarjoaa terapeuttisia kylpyjä ja uima-altaan, Gellert-kylpylä ja uima-allas tai Király kylpylä!

Budapest, kylpylöiden kaupunki

Budapest todellakin on kylpylöiden kaupunki, sillä siellä on Euroopan suurin tarjonta kylpylöistä. Vuonna 1934 Budapest valittiin virallisesti kylpylöiden kaupungiksi. Nykyaikoina kylpylät ovat lisääntyneet entisestään tarjoten monia erilaisia kylpyläkokemuksia ainutkertaisella tunnelmalla. 

Széchenyin kylpylä on suurin kylpylä Budapestissä. Kylpylä sijaitsee kauniin vihreässä ja tilavassa kaupunginpuistossa, ja on todellakin suurin kylpylä Budapestistä. Széchenyi on avoinna joka päivä 06.00-22.00. Kylpylän tarjoamat 3 ulkoallasta on ympäri vuoden auki mukaan lukien talven. Sisätiloissa on yli 10 erillistä allasta, ja suuri valikoima erilaisia lääkitseviä hoitoja.

Nähtävyyksiä

Heroes’ Square

Kuuluisin ja ehkäpä kaunein aukio Budapestissä. Jättiläismäisen aukion kolme pääelementtiä ovat taidegalleria (rakennettu vuonna 1896), taidemuseo eklektisellä tyylillään ja muistomerkki, joka yhdistää ja sitoo rakennuksia. Aukio rakennettiin vuonna 1986 tuhatvuotisjuhlaa varten (unkarilaisten saapuminen Karpaattien altaille). Aukion keskelle asetettiin rakennustöiden loputtua muistomerkki kansallissankareista, josta se myöhemmin sai nimensä Heroes’ Square (Sankareiden Aukio).

Taidemuseo

Taidemuseo tarjoaa näkemystä koko Euroopan historian taidekulttuurista, ja tätä myötä myös monien suosittujen taiteilijoiden teoksia. Museossa on yhteensä yli 100 000 taideteosta, joten valikoima riittää tyydyttämään varmasti jokaisen. Museon valikoima on jaettu 6 erilaiseen kokoelmaan: egyptiläiseen, antiikkiin, vanhoihin veistoksiin, vanhoihin maalauksiin, moderniin kokoelmaan, ja graafisen taiteen kokoelmaan. Museon pysyvä ja väliaikainen tarjonta on yhtä maailman laadukkaimmista.

Tervetuloa viettämään ikinmuistoinen loma mukavaan Royal Park Boutique Hoteliin ja tutustumaan Budabestin henkeäsalpaavaan historiaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matkasi 8.7.2012 mennessä. 

No comments:

Post a Comment