Search This Blog

Friday, June 8, 2012

Harjoitusohjelman laadinta ja 1-2 harjoittelukertaa salilla personal trainerin kanssa vain 59€ (norm. 200€)








Diilillä saat:

  • Harjoitusohjelman laadinta ja 1-2 harjoittelukertaa salilla personal trainerin kanssa
  • Lahjakortti on voimassa 1.8.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 050 3763252 tai s.posti osoite:jucci@juicyhell.fi
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Asiakas maksaa itse mahdolliset kuntosalikäyntiin liittyvät kustannukset
  • Vain pk-seutu

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi, ja yhdistellä niitä
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 71%: Harjoitusohjelman laadinta ja 1-2 harjoittelukertaa salilla personal trainerin kanssa vain 59€ (norm. 200€)


Tuntuuko kuntoon pääseminen haasteelliselta? Tiedätkö mitä sinun pitäisi tehdä, jotta lempifarkkusi mahtuisivat jälleen yllesi, mutta motivaatio on hukassa? Tällä diilillä personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jucci Hellström tunnetaan Scandinavian hunksien johtohahmona sekä 15 vuoden kokemuksen omaavana suosittuna Personal Trainerinä. Jo sadat henkilöt ovat saaneet hänen opeillaan uuden suunnan elämäänsä ja elämäntavan kuntoilusta.

Urheilu ja sen valmennus ovat olleet Hellströmin intohimona pienestä pojasta asti. Jucci Hellström: "Ensimmäinen kosketus valmennukseen oli jo 12-vuotiaana, kun perustin jalkapallojoukkueen Hangossa. Kuntosali, fitness sekä yleisurheilu olivat arkipäivääni ja aloitin nyrkkeilyvalmentajana toimimisen 15 vuotta sitten."

Jucci Hellströmin asiakaskunta koostuu kuntoilun kautta hyvänolonhakijoista kilpaurheilijoihin, mutta olkoonpa tavoitteesi sitten mikä tahansa, se on saavutettavissa ja vaikka valmennus tapahtuukin pilke silmäkulmassa, tekosyitä ei kuunnella.

Jos haluat jotain, sen eteen on tehtävä paljon töitä ja Juccin kanssa tavoitteet saavutetaan. Unohda jojo-dieetit ja kaikenmaailman poppaskonstit ja tee kuntoilusta itsellesi elämäntapa.

Mikäli haluat saada juuri sinulle sopivan oikean harjoitusohjelman, tämä diili on sinua varten. Ohjelman on oltava juuri sinulle ja sinun tavoitteillesi sopiva ja sen mukaisesti räätälöity, jotta tuloksia saavutetaan.

Ohjelmaa laatiessa on otettava huomioon muun muassa jokaisen eri asiakkaan tavoitteet, menneisyys ja vartalon rakenne. Esimerkiksi sellaiset henkilöt, jotka ovat aloittaneet kuntoilun jo nuoruudessaan, ei voida laatia samanlaista ohjelmaa kuin asiakkaalle, joka on aloittanut kuntoilun vasta 30 vuoden paremmalla ikävuodella.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja päättyy 1.8.2012. Voit käyttää useampia lahjakortteja itse, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment