Search This Blog

Tuesday, June 5, 2012

Favora tuotepaketti: Favora puhditusliinat, Favora shampoo 250ml ja Favora bodywash 250ml vain 10€ (norm. 27,25€)





Diilillä saat:


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: Favora tuotepaketti: Favora puhditusliinat, Favora shampoo 250ml ja Favora bodywash 250ml vain 10€ (norm. 27,25€)


Suomalainen Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa jo 15 vuoden ajan. Tällä diilillä saat Favoran tuotteita edulliseen diilihintaan. 

Favora Puhdistusliinat
Puhdistaa hellävaraisesti, mutta huolellisesti kasvot, kaulan sekä herkän silmänympärysihon. Irrottaa myös vedenkestävän silmämeikin. Sisältää tehokkaasti kosteutta sitovaa glyserolia sekä sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, joka on tunnettu ihoa suojaavasta vaikutuksestaan.

Pehmeät, kestävät ja biohajoavat pyyhkeet ovat 100 % viskoosia.

Favora Kosteuttava shampoo
Shampoo korostaa pohjoismaisen hiuslaadun parhaita ominaisuuksia. Miellyttävän tuoksuisessa ja ihanasti vaahtoavassa shampoossa on runsaasti hoitavia öljyjä, jotka kosteuttavat hiuksia sekä herkkää hiuspohjaa. 

Tuuheutta antava Shampoo sisältää uudistavaa, hiuksen pintaa silottavaa pantenolia B5, vahvistavaa betaiinia sekä virkistäviä ja hiusväriä pidentäviä antioksidantteja: C- ja E-vitamiineja. Silikoniton tuote sopii päivittäiseen käyttöön koko perheelle ja kaikille hiustyypeille.

Favora Mieto suihkugeeli 
Kietoudu kosteuttavaan puhtauteen ja hemmotteleviin hoitoöljyihin. Entistä pehmeämpi ja riittoisampi Favora Suihkugeeli puhdistaa ja hoitaa hellästi säilyttäen ihon luonnollisen kosteussuojan.

Hellävarainen koostumus sopii koko perheelle: kookosöljy ravitsee ja glyseroli kosteuttaa. Kokeile geeliä myös kylpyvaahtona – raikas tuoksu virkistää mielen ja vartalon.

Favoran tuotteet ovat Orionin kehittelemiä.


Orion on innovatiivinen eurooppalainen lääke- ja diagnostiikkayritys, joka painottaa liiketoiminnassaan lääkehoitojen ja diagnostisten testien kehittamistä globaaleille markkinoille. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. 

Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä ja lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä globaaleille markkinoille. Orion on ollut rakentamassa hyvinvointia jo yli 90 vuotta.

Yhteistyöapteekit on suurin suomalainen yksityisten apteekkien muodostama apteekkiketju. Tällä hetkellä Yhteistyöapteekit palvelee jo yli 100:ssa toimipisteessä kautta maan. Yhteistyöapteekkien ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta on valmis auttamaan sinua kaikissa hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment