Search This Blog

Monday, June 11, 2012

3 yötä buffetaamiaisineen kahdelle BEST WESTERN PREMIER Kinsky Garden**** hotellissa Prahassa vain 177€ (norm. 417€)



Diilillä saat:

  • 3 yötä buffetaamiaisineen kahdelle BEST WESTERN PREMIER Kinsky Garden**** hotellissa Prahassa
  • Lahjakorttiin kuuluu tervetuliasjuoma ja -10% hotellin ravintolasta
  • Varaa matkasi 14 vuorokauden sisällä saatuasi lahjakortin
  • Matkan peruminen 14 vuorokauden jälkeen ei ole mahdollista
  • Varaukset sähköpostitse: info@hotelkinskygarden.cz
  • Lahjakortti on voimassa 12.6.2013 asti (matkan ajankohtaa voi vaihtaa)

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 58%: 3 yötä buffetaamiaisineen kahdelle BEST WESTERN PREMIER Kinsky Garden**** hotellissa Prahassa vain 118€ (norm. 299€)


Tervetuloa tutustumaan historiallisesti merkittävään Prahaan, josta löytyy kokemista ja näkemistä moneen makuun. Tutustu vanhaan kaupunkiin ja tsekkiläiseen olutperinteeseen tai shoppaile eurooppalaisia tunnettuja brändejä moderneista kauppakeskuksista.

Praha
Prahassa riittää loputtomasti nähtävää niin ensikertalaiselle kuin kaiken kokeneelle kulttuuri-matkailijallekin. Kaupungin yli tuhatvuotisen historian aistii kaikkialla kaupungin katukuvassa.

Euroopan kauneimpiin matkailuklassikoihin lukeutuva metropoli on kuitenkin kaikkea muuta kuin menneisyytensä vanki. Prahan kevät on käsite, mutta kaupungilla on runsaasti tarjottavaa myös muina vuodenaikoina. 

Prahan merkittävimmät nähtävyydet ovat kaikki kävelyetäisyydellä toisistaan, joten kannattaa lähteä kuljeskelemaan ja seikkailemaan kaupungin kujille. Hyvä vaihtoehto on myös hypätä raitiovaunulinja 22 kyytiin, sillä useimmat tärkeistä nähtävyyksistä kuten Kaarlenaukio, Kansallisteatteri ja Prahan linna sijoittuvat sen reitin varrelle. Viehättävä vanhakaupunki on Euroopan parhaiten säilyneitä keskiaikaisia kokonaisuuksia.

Tsekkiläiset perinneruoka-annokset ovat maukkaita kaloripommeja. Ruoanvalmistuksessa käytetään paljon rasvaa. Tyypillisiä raaka-aineita ovat sianliha, kana ja peruna, ja klassikkoannoksia muun muassa perunapannukakut, gulassi sekä spiz -lihavartaat. Maan kansallisruokana pidetään svickova -ateriaa, joka on naudanlihaa tukevassa kermakastikkeessa karpalohillon kera.

BEST WESTERN PREMIER Kinsky Garden****
Ylellisestä neljän tähden Best Western Premier Hotel Kinsky Gardenista on näkymä ihastuttaviin Kinskyn puutarhoihin ja se sijaitsee keskeisesti rauhallisella ja viehättävällä Malá Strana -alueella.

Tämä tyylikäs hotelli on erinomainen lähtöpiste kaupunkiin tutustumiselle. Aivan kävelymatkan päässä sijaitsevat kaikki kaupungin päänähtävyydet. Hotellilta on hyvät julkiset kulkuyhteydet kaikkialla Prahaan ja sen lähiseuduille.

Historiallisesti viehättävä hotellirakennus on peräisin vuodelta 1890 ja sen huoneissa on ilmastointi ja äänieristeet, minibaari, TV ja moderni kylpyhuone sekä tallelokero. Hotellissa on myös ensiluokkainen ravintola, jossa nautitaan runsas aamiaisbuffet sekä päivällinen illemmalla.

Tervetuloa viettämään rentouttava miniloma ihanaan Prahaan! 


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matkasi 14 vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen matkaa ei voi enää peruuttaa.


No comments:

Post a Comment