Search This Blog

Sunday, June 3, 2012

Varaslähtö rusketukseen! 5 kerran kortti solariumiin Töölö Gymille vain 20€ (norm. 50€)






Diilillä saat:

  • 5 kerran solarium kortin
  • Kauniin rusketuksen
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 31.8.2012 asti
  • Töölögym on avoinna läpi kesän 

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 48%: 5 kerran kortti solariumiin Töölö Gymille vain 20€ (norm. 50€)


Haluaisitko saada väriä pintaan, mutta kelit eivät suosi? Osta tämä diili ja pääset ruskettumaan kätevästi sisätiloihin.

Sopivina annoksina niin aurinko kuin keinovalokin tekee iholle hyvää. Valo on hyvä ihon yleishoito, edellyttäen että sitä käytetään annettujen ohjeiden mukaan. Liiallinen auringonotto näkyy mm. ihon ennenaikaisena vanhenemisena. Vältä siis liikaa aurinkoa - mutta hyödynnä sitä riittävässä määrin!

Töölö Gymillä käytetään Sunvision 528 XXL-mallin solariumia, joka takaa käyttäjilleen ruskean ihon ympäri vuoden. Solariumissa on 42 120W: putkea ja kasvoille tarkoitettuja valoputkia 18 kappaletta, joiden teho on 55W.

Töölö Gym on perinteinen kuntosali ja ryhmäliikuntapaikka. Töölö Gymille voit tulla koska vaan treenaamaan ilman sitovia jäsenyyksiä ja pakollisia velvoitteita. Töölö Gymillä viihtyvät niin aloittelijat kun kokeneemmatkin kuntoilijat iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Töölössä Bic -ja Spin-tunteja riittää varmasti jokaisen makuun. Kovan tai kevyemmänkin treenin päätteeksti rentoudut saunassa. 

Tervetuloa Töölö Gymille solariumiin, joka rentouttaa ja aikaansaa haluamasi rusketuksen.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment