Search This Blog

Friday, June 8, 2012

Kestopigmentointi (kulmat, huulet tai eyeliner) M&N Image Hairista vain 130€ (norm. 390€)





Diilillä saat:

  • Kestopigmentointi (kulmat, huulet tai eyeliner) M&N Image Hairista
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 24.8.2012 asti
  • Ajanvaraus puh 050-536 5175
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi diilin maksettuasi
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 67%: Kestopigmentointi (kulmat, huulet tai eyeliner) M&N Image Hairista vain 130€ (norm. 390€)


Tule ottamaan kestopigmentointi M&N Image Hairiin ja helpota joka aamuisia kauneusrutiinejasi! Kestopigmentointi on erityisen hyvä vaihtoehto kesäksi, kun meikkaaminen aiheuttaa haasteita hikoilun vuoksi.

Kestopigmentointiin ryhdytään yleensä puhtaasti kosmeettisista syistä, usea meistä haluaa kuitenkin näyttää huolitellulta joka päivä. Toisinaan syynä voi olla meikkiallergia tai rasvoittuva iho, jolla meikki ei pysy, heikko näkö tai vaikka tärisevät kädet. Lisäksi elämäntavat asettavat omat haasteensa päivittäiselle ehostukselle.

Yhä useammin kestopigmentointiin hakeudutaan vaativan työn tai harrastuksen vuoksi, sillä aina ei tavallinen meikki pysy eikä ole aikaa tai mahdollisuutta meikata. 

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten korostamista väripigmentin avulla, väripigmentti pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Toimenpide aloitetaan huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. 

Kestopigmentoinnissa viedään tatuointiväriä steriilillä kertakäyttöneulalla ylimpien ihokerrosten alle. Pigmentoinnin tulos näyttää 3-4 päivän ajan noin 30 % tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, "hilseilee", kuolleen ihosolukon mukana pois.  

M&N Image Hair on vuodesta 1999 saakka toiminut, trendikäs parturi-kampaamo ydinkeskustassa Forumin ylimmässä kerroksessa Kukontorilla. Pitkät aukioloajat sopivat sinunkin aikatauluusi, joten hoitoon tuleminen on helppoa. M&N Image Hairista saat monet erikoistyöt kuten mm. hiustenpidennykset, rastat, rakennekynnet, hääkampaukset, lävistykset ja ripsien pidennykset.

Tervetuloa täyden palvelun kauneustaloon M&N Image Hairiin!



Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi. 
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment