Search This Blog

Sunday, June 17, 2012

Avoin lahjakortti yksitehosilmälaseihin, monitehosilmälaseihin tai polarisoituihin aurinkolaseihin vain 20€ (norm. 200€)



Diilillä saat:

  • Avoin lahjakortti yksitehosilmälaseihin, monitehosilmälaseihin tai polarisoituihin aurinkolaseihin
  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2012 asti, arkisin 10-18 ja la 10-14
  • Joko 150e lahjakortin yksitehosilmälaseihin tai polarisoituihin aurinkolaseihin voimakkuuksilla tai 200e lahjakortin monitehosilmälaseihin tai polarisoituihin aurinkolaseihin
  • Optikon näöntarkastuksen (arvo 20e)
  • Ajanvaraus näöntarkastukseen, puh.050-421 0153
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä jopa 90%: Avoin lahjakortti yksitehosilmälaseihin, monitehosilmälaseihin tai polarisoituihin aurinkolaseihin vain 20€ (norm. 200€)


Silmät on erittäin tärkeää suojata auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Tällä diilillä saat aurinkolasit, joilla suojaat näkösi ja säilytät tyylikkään ilmeen kesäkaduilla.

Tällä diilillä saat avoimen lahjakortin yksitehosilmälaseihin, monitehosilmälaseihin tai kesän kunniaksi polarisoituihin aurinkolaseihin. Diiliin kuuluu myös tyylikäs kotelo laseille sekä optikon suorittama näöntarkastus.

Aurinkolasit saavat usein erottua näyttävyydellään, mutta niiden avulla voit myös parantaa harrastusmahdollisuuksiasi. Erityisesti linssin tekniikkaan ja väriin kannattaa satsata, sillä veden äärellä ja kirkkaassa auringonvalossa on todella väliä, ovatko lasisi tummuvat, polaroidit ja optimoitu käyttötarkoituksiisi.

Monitehojen valinnassa kannattaa panostaa tämän päivän linssitekniikkaan. Lasien käyttäjät ja jokaisen silmät ovat erilaisia, joten yksilöllisesti mitoitetuilla linsseillä pääsee parhaimpiin näöntarkkuuksiin. Yksilöllisissä moniteholinsseissä on laajat ja laadukkaat lähi- ja kaukoalueet ja vähiten näkökenttää rajaavia vääristymiä.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan omaan persoonaan ja tyyliin sopivat silmälasit. Liikkeessä on valittavana monipuolinen valikoima merkkikehyksiä, niin trendikkäitä uutuuksia kuin klassisempiakin kehysmalleja naisille ja miehille.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva pieni ja viihtyisä Katse Kehyksiin Optiikka sijaitsee aivan keskustan ytimessä Tampereen Teatterin talossa.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika kestää 31.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment