Search This Blog

Sunday, June 10, 2012

La dolce vita! 3 yötä kahdelle Roomassa aamiaisineen 3*Hotel Consulissa vain 209€ (norm. 432€)





Diilillä saat:

  • La dolce vita! 3 yötä kahdelle Roomassa aamiaisineen 3*Hotel Consulissa
  • Tee varaus 29.6.2012 mennessä (varausta ei voi peruuttaa tämän jälkeen)
  • Varaukset sähköpostilla enrica@spiagge-co.it
  • Liitä sähköpostiin lahjakorttisi
  • Matkustusaika kestää 26.2.2013 asti (ei voimassa 22.12.2012-2.1.2012)
  • Voit ostaa useamman kupongin ja viettää pitemmän loman
  • Huom. verot (2€/yö) eivät sisälly hintaan (maksetaan hotellille) 

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi, ja yhdistellä niitä
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 52%: La dolce vita! 3 yötä kahdelle Roomassa aamiaisineen 3*Hotel Consulissa vain 209€ (norm. 432€)


Ikuinen kaupunki, Rooma, on matkailukohteena mieletön kokemus. Vertaansa vailla olevat kulinaristiset herkut, historian lehtien havina ja upeat maisemat sekä ihmiset tekevät Roomasta unohtumattoman kaupungin.

Rooma
Roomassa pääsee tutustumaan muinaiseen länsimaiseen kulttuuriin ja arkkitehtuuriin, jota ei muualta juuri löydä. Kaupungin historiallinen keskusta huokuu vuosituhansia vanhaa elämää ja romantiikkaa. Vanhojen monumenttien rinnalla elää kuitenkin myös moderni arkkitehtuuri.

Colosseum
Vuosisatoja veristen gladiaattori- ja eläintaistelujen areenana toiminut Colosseum, Flaviusten amfiteatteri, oli arkkitehtoorisesti mestarillinen rakennelma. Nykyään areenan rakennelmista on jäljellä rauniot. Colosseum otettiin käyttöön 80 vuotta Kristuksen syntymän jälkeen ja areenan katsomoihin tuppautui tuolloin samanaikaisesti useita kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Sikstuksen kappeli
Vatikaanissa sijaitseva Sikstuksen kappeli on osa Vatikaanin palatsia, ja se valmistui vuonna 1483. Kappelin mittasuhteina on käytetty Raamatussa kuvatun Jerusalemin temppelin mittasuhteita. Paavi Sixtus IV tilautti kappeliin mittaamattoman arvokkaat freskot sen ajan merkittävimmiltä taidemaalareilta. 

Forum Romanum
Forum Romanum on Roomassa sijaitseva alue, jonka ympärille Rooman kaupunki kasvoi. Forum Romanum oli merkittävä alue muinaisessa Roomassa, ja se toimi muun muassa poliittisen vallan, kaupanteon ja uskonnollisten menojen keskuksena. Alue on lukuisine merkittävine nähtävyyksineen oivallisesti rakennettu, ja kuvaa hyvin roomalaisen arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun edistyksellisyyttä. 

Shoppailu Roomassa on varsin suoraviivaista, sillä parhaat ostosalueet ovat helposti löydettävissä ja yhden kadun varrella tai yhdellä alueella on usein monia samankaltaisia tuotteita myyviä kauppoja. Parhaat ostosseudut löytyvät aina läheltä nähtävyyksiä ja ravintoloita, joten shoppailun voi Roomassa kätevästi yhdistää nähtävyyksien kiertelemiseen ja ravintolan etsimiseen.

Ruoka ja läheisten ihmisten kanssa syöminen on yhtä olennainen osa Roomaa kuin Colosseumin ja Vatikaanin kaltaiset suuret nähtävyydet. Tämän huomaa keskipäivällä niin hienoissa ravintoloissa kuin korttelitrattorioissa. Italialainen keittiö on maailmankuulua raaka-aineidensa ja upeiden makujensa takia. 

Hotel Consul Roma
Rauhallisella Rooman asuinalueella sijaitseva Hotel Consul tarjoaa ilmaisen pysäköinnin, ilmastoidut huoneet ja erinomaiset julkiset liikenneyhteydet kaupungin historialliseen keskustaan.

Suurimmassa osassa Hotel Consulin huoneista on oma terassi tai parveke. Kaikissa huoneissa on televisio ja työpöytä. Hotellissa on 24/7 auki oleva vastaanotto, ilmainen pysäköinti, tallelokero ja WiFi.

Aivan hotellin ulkopuolelta voit hypätä bussiin ja matkata Cornelian A-linjan metroasemalle, jonne pääsee myös jalkaisin 20 minuutissa. Metrolla pääset Vatikaaniin vain 5 minuutissa. Villa Doria Pamphili, Rooman suurin julkinen puisto, sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä. 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma Roomassa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matkasi 29.6.2012 mennessä. Matkustusaika on 26.2.2013 asti.

No comments:

Post a Comment