Search This Blog

Wednesday, June 6, 2012

Sisäänpääsy kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle Naurusaareen ja Flamingo Spahan yhteishintaan vain 19€ (norm. 38€)





Diilillä saat:

  • Yhdistelmärannekkeen kahdelle max 11-vuotiaalle lapselle, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn Naurusaareen ja Flamingo Span Vesipuistoon
  • Molemmat sisäänpääsyt on käytettävä saman päivän aikana
  • Flamingo Span Vesipuistoon lapset tarvitsevat mukaansa aikuisen maksavan valvojan
  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2012 asti
  • Flamingo Span Vesipuiston aukioloajat: ma-pe 10-21, la 9-21, su 9-20 ja Naurusaaren aukioloajat: ma suljettu, ti-to 14-20, pe-la 10-20, su suljettu
  • Ota lahjakortti mukaan tullessasi Flamingo Spahan / Naurusaareen ja esitä se lipunmyynnissä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi tai lahjaksi, ja yhdistellä niitä
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Sisäänpääsy kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle Naurusaareen ja Flamingo Spahan yhteishintaan vain 19€ (norm. 38€)


Joko sinä ja lapsesi olette vierailleet Flamingo Span vauhdikkaassa vesipuistossa? Entäpä uudessa sisäseikkailupuisto Naurusaaressa? Tällä diilillä kaksi alle 12-vuotiasta pääsee viettämään ikimuistoisen päivän vesipuistoissa ja Naurusaaressa - hauskanpito alkaa nyt!

Vesipuisto
Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Vesipuistossa on kuusi erilaista allasta ja liukumäkeä, sekä ruokailua varten Hesburger ja allaskahvila Cafe Maya A-oikeuksineen. Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna.

Vesipuistosta löytyy muun muuassa Hyppyallas, joka sijaitsee uljaan Maya-temppelin juurella. Altaaseen hypätään temppelin 3- ja 5-metrisistä hyppytorneista. Sporttialtaassa voi harrastaa vauhdikkaita vesipallopelejä ja suurikoisessa Jacuzzissa voi rauhoittua vesileikkien lomassa.

Tutustu vesipuistoon tarkemmin tästä.

Naurusaari
Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs pitämään hauskaa. Nimittäin Flamingo viihdekeskuksessa on avautunut  saaristomeriaiheinen Naurusaari, jossa lapsilla on hyvä leikkiä ja pitää hauskaa. Täällä leikit niin kauan kuin jaksat – sen jälkeen voit vaikka pulahtaa Flamingo Span Vesipuistoon!

Turvallinen leikkiympäristö on luotu yhteistyössä kotimaisen Lappsetin kanssa, jonka laitteissa voit roikkua, kiipeillä, pomppia, tanssia tai ihan mitä ikinä keksit tehdä!

Naurusaaresta löydät myös Microsoftin Xbox 360 -pelialueen, josta löydät aina uusimmat pelit. Naurusaaressa on myös jättimäisen suosion saanut viihde-elektroniikkalaite Kinect for Xbox 360, jossa sinä hallitset peliä oman kehosi avulla.

Lue lisää tästä.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja päättyy 31.7.2012. Voit käyttää useampia lahjakortteja itse, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment