Search This Blog

Tuesday, June 12, 2012

Skål Kök & Bar: vapaavalintainen 8 kappaleen California sushilajitelma kahdelle vain 13€ (norm. 27€)



Diilillä saat:

  • Skål Kök & Bar: vapaavalintainen 8 kappaleen California sushilajitelma kahdelle
  • Lahjakortti on voimassa heti ja 24.8.2012 asti
  • Pöytävaraukset: 03 4518 0587
  • Ravintolan aukioloajat: pe-su 15-21

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 52%: Skål Kök & Bar: vapaavalintainen 8 kappaleen California sushilajitelma kahdelle vain 13€ (norm. 27€)


Skål Kök & Bar kattaa pöydän koreaksi maittavista California-susheista. Nappaa ystäväsi mukaan ja tulkaa viihtymään ja nauttimaan herkullisista susheista nuorekkaaseen Skål Kök & Bariin.

Diilillä sinä ja seuralaisesi saatte valita 8 kappaleen California-sushilajitelmista mieleisenne. Vaihtoehtoina on muun muassa California salmon, joka sisältää kurkkua, lohta, avokadoa ja majoneesia ja kasvissyöjille California VEGE, jossa on kurkkua, avokadoa ja majoneesia. Tarkastele herkullista sushi-menua tarkemmin tästä.

Skål on tyylikäs ja moderni baari, jonka laaja ja korkeatasoinen erikoiskahvivalikoima sekä huolella rakennetut virvokkeet vievät kielen menessään. Raikas ja moderni sisustus tekee Skålista tutustumisen arvoisen paikan. Kaikki mikä ravintolassa näkyy ja kuuluu on ensiluokkaista - tästä huolehtii uusinta uutta edustavat ääni- ja valotekniikat.

Skål tarjoaa monipuolista palvelua, sillä viikottain vaihtuvan lounaslistan lisäksi Skål tarjoaa muun muassa loistavat puitteet after workin viettämiseen. Voit myös päättää illan vauhdikkaasti kaveriporukalla samassa paikassa: Skålissa soi house-, chill-out-, ja r'n'b -rytmit yömyöhään dj:n tanssittaessa juhlakansaa.

Tsekkaa Skål myös facebookista.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta iloisten ihmisten ympäröimänä!

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 24.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment