Search This Blog

Friday, June 8, 2012

Tee geelikynnet kotona: UV-geeli kynsistudiosetti vain 69€ (norm. 169€) sis. postikulut





Diilillä saat:

  • UV-geeli kynsistudiosetti
  • Lahjakortti on voimassa 1.7.2012 asti
  • Huom! Tee tilaus osoitteesta:
    http://shopinavia.fi/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi heti maksettuasi diilin
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59%: Tee geelikynnet kotona: UV-geeli kynsistudiosetti vain  69€ (norm. 169€) sis. postikulut



Tällä setillä pystyt loihtimaan itse itsellesi tai kavereillesi hienoja geelikynsiä. Säästä rahaa ja opettele tekemään kynnet itse. Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.

Geelikynnet tehdään siten, että UV-geeli kovetetaan UV-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa oman kynnen päälle luonnollisen, suojaavan geelikuoren. Geeli voidaan laittaa joko oman kynnen päälle tai tipin ja oman kynnen päälle. Tippi on kynteen asetettava lisäpala, jolla kynsiin saadaan lisää pituutta ja haluttu muoto. Tipit liimataan luonnollisiin kynsiin siihen tarkoitetulla kynsiliimalla.

Geelikynnet ovat hajuttomia ja myrkyttömiä. Geelikynsien etuna on myös kynsien joustavuus ja vahvuus. Geelikynnet eivät kellastu ja ne suojaavat tehokkaasti omaa luonnollista kynttä. Liuskottuville ja hauraille kynsille geelikynsistä on huomattava apu. Kynsiään pureskeleville geelikynnet sopivat myös mainiosti, koska geelikynsien pureminen on vaikeaa. Geelikynsien avulla voi jopa päästä eroon kynsienpureskelutavasta.

Geelikynsipakettiin kuuluu UV-valo, jota kutsutaan "uuniksi". UV-valo kovettaa geelit, jotka kuuluvat myös pakkaukseen. Voit tehdä kynnet omien kynsiesi päälle ja näin ollen kasvattaa niiden pituutta samalla, kun omat luonnon kyntesi kasvavat. Settiin kuuluu myös tipit ja muut tärkeät tarvikkeet, joita tarvitset kynsien tekemiseen ja muotoiluun.

Toimitus pitää sisällään:
- 3 x Geelimassa
- 1 x Tippien lyhentämiseen käytettävät sakset
- 7 x Pensseli (Geelin levitykseen ja kynnen muotoiluun)
- 20 x Tippi
- 2 x viila
- 1 x kynnen kovettaja
- 1 x puhdistusaine
- 20 x kynsimuotti

UV-valon teho: 110V-240V/50Hz



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 1.7.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment