Search This Blog

Tuesday, June 19, 2012

Kaksi yötä kahdelle aamiais-buffetilla 4*Superior Austria Trend Bratislava hotellissa vain 129€ (norm. 260€)





Diilillä saat:

  • Kaksi yötä kahdelle aamiais-buffetilla 4*SuperiorAustria Trend Bratislava hotellissa
  • Syötä lahjakorttisi koodi osoitteessa www.deal.animod.de sille varattuun kenttään ja seuraa ohjeita
  • Huom. tee varaus viimeistään 24h diilin umpeutumisen jälkeen
  • Facediili lahjakortti voi peruuttaa vain 14 vuorokauden sisällä varauksesta, ANIMOD-lahjakortti on voimassa vuoden
  • Varauksetbratislava@austria-trend.at. Liitä sähköpostiin ANIMOD-lahjakorttisi
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Lahjakorttiin sisältyy SPA-alueen vapaakäyttö

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Kaksi yötä kahdelle aamiais-buffetilla 4*Superior Austria Trend Bratislava hotellissa vain 129€ (norm. 260€)


Tonavan helmi kutsuu luokseen tällä diilillä - Bratislava tarjoaa loistavat puitteet ikimuistoiselle lomalle.

Bratislava
Slovakian pääkaupunki on Keski-Euroopan pieni helmi, jossa kaupunkilomaa voi viettää rennosti ja edullisesti. Upeasti entisöity vanhakaupunki on nähtävyyksineen, ravintoloineen ja wieniläistyyppisine kahviloineen yksi Euroopan viehättävimpiä, ja se on myös erinomainen illanviettopaikka, jossa ilta sujuu rattoisasti jazzia kuunnellen.

Bratislava on kaupunki, jossa muutoin kuin lentokentälle tai rautatieasemalle kulkiessa ei tarvitse turvautua joukkoliikenteeseen. Kaikki näkemisen arvoinen on vanhankaupungin sisällä tai aivan sen liepeillä, ja kävelymatkat ovat keskustan alueella hyvin lyhyitä.
 

Slovakian kansallisruokana pidetään yleisesti bryndzove halusky –nyyttejä, jotka yleensä tarjoillaan vuohenjuuston ja pekoninpalojen kera. Kasvissyöjille sopii Tsekistäkin tuttu paneroitu ja paistettu juusto, joskin Slovakian antimet muille kuin lihansyöjille ovat vähäisiä. Kannattaa muistaa, että slovakialainen viini on hinta-laatusuhteeltaan erinomaista, ja etenkin valkoviini pärjää kilpailussa monen muun keskieuroopan alueen viinien kanssa.

Bratislavan ykkösnähtävyys on korkeahkon kukkulan päällä sijaitseva linna-alue, jolta on upeat näkymät kaupungin halkovalle Tonavalle ja miltei kaikkialle kaupunkiin. Kellomuseo (Zidovska 1) ja Juutalaisen kulttuurin museo(Zidovska 17) ovat kummatkin vierailun arvoisia matkalla jyrkähköä mäkeä pitkin kohti linnaa tai sieltä pois.

Bratislava on hyvä ostospaikka erilaisille käsitöille ja koristeille, joita saa helposti miltei ympäri vuoden vanhankaupungin Hlavne namestie –aukiolta sijaitsevilta kojuilta. 

Kaupungin pääshoppailukatuna voidaan pitää Obchodna-katua sekä joitain sen sivukatuja. Vaikka Bratislavan hintataso on melko tavalla Suomea edullisempi, kannattaa huomata että monet muodikkaat vaatteet ja elektroniikka etunenässä saattavat maksaa jopa kotimaata enemmän.
4* Superior Austria Trend Hotel Bratislava
Moderni ja ylellisesti sisutettu 4* Superior Austria Trend Hotel Bratislava sijaitsee erinomaisella paikalla vilkkaan kävelykadun tuntumassa. Hotellilta kävelet muutamassa minuutissa keskustaan ja pääset ihailemaan Bratislavan parhaita nähtävyyksiä ja vanhankaupungin arkkitehtuuria käden käänteessä.

Hotellista löytyy kaikki mukavuudet, joita tarvitset sujuvan ja ylellisen loman viettämiseen. Huoneet on sisustettu modernisti ja niistä kaikista löytyy muun muassa WI-Fi, kylpyhuone asianmukaisine varusteineen, televisio ja tallelokero.

Hotellin SPA-alue on asiakkaiden vapaassa käytössä ja rentoutumisen lomassa voit nauttia vaikkapa lounaan hotellin ravintolassa tai muutaman virvokkeen hotellin viihtyisässä baarissa. Aamiainen nautitaan hotellin ravintolassa, johon se katetaan joka aamu. Aamiaisella pääset nauttimaan muun muassa tuoreista leivistä ja hedelmistä.

Tervetuloa tutustumaan kiehtovaan Bratislavaan!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti. Varaa matkasi viimeistään vuorokausi diilin umpeutumisesta. Matkustusaika ANIMOD-lahjakortilla on 1 vuosi. Huom. lennot eivät sisälly hintaan. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment